Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal ilişkileriniz, doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi. Ama hırsınız ve becerileriniz karşısında pek şanslı görünmüyor.

Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor. Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz.

Bir dönem çok özel şeyler yaşayıp çok değerli şeyler paylaştığınız eski dostunuz, sizden uzun zamandır haber alamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlarınız olabilir ve bunları hiç ummadığınız birinden alabilirsiniz. Bazı dostlarınıza kendinizi tekrar, tekrar anlatma çabası içindesiniz. Onlar tarafından, biraz gününü gün eden biri olarak bilinmeyi kabullenemiyorsunuz. Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. İletişim-bilgilenme-yolculuklar-çevre değişimi-evlilik-uzun süreli ilişki-sağlık ve düzenlemeler konusunda cesur düşüneceksiniz. Uygulamalı eğitim, deneyim, yaratıcılığı dönük projeler, tasarımlarda bulunabilirsiniz. Grup faaliyetleri, kulis çalışmaları, oyun yazarlığı, ticaret vegirişimleri bilinçli şekilde gözden geçirilirse, sonuç başarılı olabilir. Yakın çevremizde bulunan kişiler, bu dönemde en sık konuştuğumuz, bir araya gelerek bir şeyleri paylaştığımız kişilerdir. İnternet ortamında bulunmak, konuşmak, tartışmak, bildiklerimizi yazmak hoşumuza gider. Hızlı öğreniriz, hızlı unuturuz. Merak ederiz, sonra vazgeçeriz. Farklı bir şeyler yapmak isteriz. Bildiklerimizi insanlara ifade ederiz, onların da bu öğreti ve tecrübelerden yararlanmasını isteriz. Öğüt veririz, öğüt almaktan hoşlanmayız. Bu süreçte tabii ki, bilginin hoşgörülü bir şekilde dışa yansıtılması, bilmediklerimizin kabul edilip öğrenilmesi, bizden talep edilmedikçe insanlara akıl verilmemesi yerinde olur. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene veortamına farklılık katıyorsun.

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç beklemediğiniz insanlardan beklemediğiniz tavırlar veya kararlar ile karşılaşabilirsiniz. Olayları anlamaya çalışın.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ortak bir konu üzerinde düşünmek gereği var. Öğle sonrasında daha akıcı koşullar bulabileceksiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesi kısa yolculukların, gezmelerin, eğitim kapılarını açmanızı sağlayabilir. Zihinsel olarak odaklanma gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler artabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesi kısa yolculukların, gezmelerin, eğitim kapılarını açmanızı sağlayabilir. Zihinsel olarak odaklanma gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler artabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar sektörlerinde çalışıyorsanız, toplantılarınız artacak. Kafanız bu alanlarda hızlı ama biraz dağınık çalışabilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir haber alabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Yapmak istediklerinizle, meydana gelen gelişmeler farklı olabilir. Tabii bunlar yüzünden gerilim duymanız mümkün. Fakat, akıllıca davranacaksınız.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 14" R
Ay
Aslan
28° 02' 41"
Merkür
Boğa
00° 01' 40"
Venüs
Boğa
20° 00' 51"
Mars
Koç
11° 34' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 15"
Satürn
Balık
17° 47' 53"
Uranüs
Boğa
23° 14' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 35"
Lilith
Başak
25° 03' 01"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:37

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>