Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafanızda bazı yüksek normlar oluşturuyor, bunları birlikte olduğunuz insana empoze ediyorsunuz. Kabul edilebilir bir durum değildir. Onu olduğu gibi kabul etmelisiniz. Açıklarını yorulmadan kapatmaya çalışın, beraberliklerin anlamı da budur zaten

İş dünyanızda kurallar hızla değişiyor. Kurumsal başarı öne çıkıyor. Başlangıçta bir değişme sizin kariyerinizin öneminin üstünü örtebilir. Geçici bir eşitlenme söz konusudur. Değişime, alışkanlıklarınıza fazla önem verip direnmeyin. Yakında işteki rolünüz daha da yükselecek, hatta öncülük görevine dönüşebilecek.

Önünüzde size para kazandıracak önemli imkanlar görünüyor. Ama çok seçenek karşısında bocalayabilir, yanlış karar verip hepsini heba edebilirsiniz. En iyi seçimi yapmaya hazır olun.

Yakın akrabalarınızı uzun zamandır ihmal ettiniz. Kısa bir yolculuk çıkabilir. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağımsız davranmayı seviyorsunuz, onurlu bir insansınız. Haksızlığa hemen isyan ediyorsunuz. Bunlar artılarınız ama acaba her zaman ve her yerde olumlu sonuç yaratırlar mı diye düşünmelisiniz. Bir kaç günlük birmolası sinirlerinize iyi gelecek. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn aile yaşamı, ev, güvence, geçmiş, anne-babalık olguları, yerleşim yerinizle ilgili meseleler sorumluluk çerçevesinde ele almaya devam etmelisiniz. Ev sahibi olmak, güvence anlamında sağlam adımlar atınız. Annemizle babamızla ilgilenmek, bir evlat olarak elimizden geleni yapmak durumundayız. Ailevi ilişkilerimizde bireyler olarak birbirimize dürüst, açık ve samimi şekilde duygularımızı ifade etmeliyiz. Dürüst olmayan yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Evlenebiliriz. Bir yuva kurabiliriz. Bu bizim hayatımızda önemli bir dönüm noktası olabilir. Tabii ki iyi düşünmek gerekiyor. Sırf evleneyim, bir yuvam olsun diye, karar vermeyelim. Unutmayalım ki, bu devrede verilen kararlar, 7 yıl sonra test edilecek. Onun için her şeyi dikkatlice ve sağlam olacak şekilde ele almamız gerekiyor. Sorunlu bir evliliğimiz varsa ve her iki taraf da anlaşmazlık yaşıyorsa, bu dönemde yuvamızdaki huzur bulmak zor olur. Problemleri birlikte ele almak ve yeniden bu ilişkiyi yapılandırmak gerekir. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür süresince, endişeli düşünmeyiniz. Hayatta her şeyin denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Bu tarih itibariyle geri planda halledilmesi gereken işlerimizi gayet düzgün şekilde yapabiliriz. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsak, onun ayrıntılı çalışmalarını bitirebiliriz. Bir planımız varsa, bunun üzerinde düşünebiliriz. Ruhsal anlamda zihnimizi rahatlatacak aktivitelere yönelebiliriz. Yazılarımızı yazabilir, bir işi öğrenmeye çalışabiliriz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni projelere başlamak istiyorsan bugün tam zamanıdır çünkü başarılı olman için oldukça uygun bir gün. Görünüşüne ve kişisel gelişimi de değişiklik yaratmak isteyeceksin. Sevdiğin kişilere ufak hediyeler alabilirsin. Açık fikirli oluşun çıkmazda olduğun konularda sana kolaylık sağlayacak olsa da, açık sözlülüğü patavatsızlığa çevirmemeye de dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişinin ilişkinin geleceğine ilişkin gerçek düşüncelerini sorgulayabilirsin. Yeni tanışacağın kişiler düşüncelerini değiştirerek, olaylara farklı açılardan bakmanı sağlayacak. Kariyerinde bazı eksiklikler olduğunu düşünüp, takviye eğitim programlarını araştırabilirsin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden size zarar veren ve gelişiminizi engelleyen düşünce kalıplarını yıkmanız mümkün. Size burada yeni bir yol açılarak ve tazelenme enerjilerini üstünüze çekerek daha kolay ve konforlu bir yaşamın içerisinde olabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda daha fazla emek sarf etmek durumunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda sezgileriniz size yol gösterebilir. Ortaklık konuları veya eşinizle paylaştığınız maddi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizin dekorasyonu için düşündüğünüz değişiklileri hayata geçirebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYAĞA kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şefkatli, merhametli yönünüz ise herkes tarafından fark edilebilir. Geleceğe yönelik hedefler belirleyebilir, planlar yapabilirsiniz. Ciddi ancak sorumluluk sahibi davranışlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edece olan Merkür bilinçaltınızı harekete geçirecek.Arkanızdan konuşmalara kulak tıkamalısınız. Evden çalışarak bir projeyi bu dönemde rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Topluluklar önünde kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Hayatta hiçbir şey mükemmel değildir. Günün olumlamasını bu fikre adamalısınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>