Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın arkadaşıyla şu sıralar, sizin dışınızda ne konuşabilir ki ? İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

Geleceğinizde ciddi sıkıntılar görünmüyor. Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken ödemelerle ilgili çıkaracağınız formüller, şansa fazla dayalı gibi.

Son zamanlardaki düşünce hareketliliğiniz, yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeleriniz var. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir döneme benziyor.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Partnerinizin tutumu, veya ufak tefek olsa bile sorunlar gerginlik yaratabilir. Bu durumda elden geldiğince bilinçli ve sakin olmakta yarar var. Saat 15:50 Ay-Boğa burcu geçişinde, huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, başkalarıyla ilişkimizi maddi-manevi değer ölçülerimize göre ele almamızı ve aradaki farkı tespit etmemizi sağlıyor.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini değişimlere hazır hissediyorsun. Kariyerini hedeflerin doğrultusunda ilerletmek isteyebilirsin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerde ani kararlar vermeden önce duygusal reaksiyonlarınızı kontrol etmeniz gerekmektedir. Zira kariyer hayatınızda yaşadığınız sorunlu bir durum karşısında söylediğiniz sözler bir anda her şeyi berbat edebilir. Özel ilişkilerinizde ise daha ılımlı davranmanız gerekecektir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizin kontrolünüzde olmayan dışsal koşullar ağır basıyor. İlişkilerinizde ve evlilik hayatında daha duyarlı olabilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ bir ilişkiye başlayan Teraziler adımlarınızı yavaş atın. İlk intiba sizi yanıltıyor çünkü. Özveride bulunan bu sefer siz olmayın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla beraber, özel hayatınız ve sosyalliğiniz renkleniyor. Sevdiğinizle ortamlarda bulunabilirsiniz. İş alanlarınızda fedakar yaklaşımlarınız ve hayır diyememeniz sizi bazen zor durumda bırakabilir, maddi konularda çok abartmayın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında olacak.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 48" R
Ay
Balık
21° 17' 01"
Merkür
Koç
18° 56' 45"
Venüs
Boğa
05° 53' 37"
Mars
Koç
02° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 11"
Satürn
Balık
16° 55' 01"
Uranüs
Boğa
22° 34' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 51"
Lilith
Başak
23° 46' 42"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>