Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonunda aradığınız mutluluğu bulduğunuzu düşünüyorsunuz. gerçekten de kısa vadede önemli bir sorun gözükmüyor. Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu sevgilinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz.

Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Her konuyu çözmek zorunda olmadığınızı anlamanızda yarar var. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli.

Alış veriş yapacağınız yerlerden uzak durmalısınız. Bugünlerde içinizde para harcamak için sonsuz bir istek var. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz.

Yeni kırgınlıklar yaşamamak için sert çıkışlar göstermekten kaçınmalısınız. Sizi kırmış olan ve görüşmek istemediğiniz eski dostunuz, yumuşak eleştirilerinizle pişmanlıklar duymaya çok hazır görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde sevdiklerinizle ilgili konular sizi meşgul ederken heyecan ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz. Yüreğinizin sesini daha çok dinlemek istediğiniz bir gündesiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi düşüncelerinizi özgür bir biçimde ifade etmenin önüne geçebilir. Yenilikte bulunmak yerine, yarım kalan işlerin bitirilmesi veya boşluk sonrası uygulanacak olanların gözden geçirilmesi anlamında ise son derece yararlıdır. Böylece bu zaman dilimi yararlı bir şekilde değerlendirilmiş olur. Saat 20:31 Ay-Balık burcu seyri hayatın zorluklarıyla mücadele etmemizde bizi kucaklayan bir enerjidir. Ruhumuzu sakinleştirir, farklı bir açıdan duruma bakmamızı sağlar. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizinle aynı düşüncede olmayan kişileri eleştirebilir ve onları bazı ithamlarla suçlayabilirsiniz. Geçmiş dönemde yaşanan bir konu hakkında size haksızlık yaptığını düşünmeniz bazı önemli kararlar almanıza neden olabilir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Yaptığınız işlerinizle ilgili yurt dışından cazipteklifleri gelebilir. Bu gelen teklifle birlikte yeteneklerinizin ne kadar değerli olduğunu fark edebilirsiniz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınızın, verdiğiniz emeklerin karşılığını görmek manevi olarak sizi çok mutlu edecektir.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olabildiğince çevreniz ile iletişim halinde olun ve kendinize olan güveninizi ortaya koyun. Hiç kimsenin duygularınızla oynamaya hakkı yok siz izin vermediğiniz sürece. Hayatta olumsuz ilişkilerden ibaret olmadığına göre; Aynı yerden değil farklı yerlerden bakın hayata. İş arıyorsanız yadadeğişikliğine gitmek istiyorsanız bu dönemi değerlendirin. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilirsiniz. Siz yeter ki değişimden korkmayın kırgınlıklarınızın korkularınızın fırsatları değerlendirmemenize neden olmasına izin vermeyin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünortamında fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Bu şekilde hem kendine olan güvenin tazelenecek hem de gereksiz yere kendini üzmüyor olacaksın. Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını anlayacaksın. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, rutin sağlık kontrollerini yaptırabilirsin. Akşamüzeri, yaşam alanını daha modern bir hale getirmek isteyebilir, internet üzerinden çeşitli araştırmalar yapabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için biletini şimdiden alabilirsin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda keyifli bir gün geçireceksiniz. İşinize ve yapmanız gerekenlere kanalize olmakta zorlanabilirsiniz. Şansınız şu sıralar çok açık, bunu mutlaka değerlendirin.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi çok keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Büyük bir istekle atılımlar yapabilir, planlarınızı uygulamak üzere harekete geçebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşmek keyfinizi arttıracak.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>