Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün onunla ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti kabul ederseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil. Böyle bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor.

Birçok sıkıntınızı atabilmeniz için çok kolay, elinizin altınızda bir limanınız var, ama siz yanlış arayışlar içindesiniz. Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Bugün onu arayabilirsiniz. Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Durumu daha önceden haber eden pek çok ipucunu kaçırabiliyorsunuz. Sıkı bir dost, bugünlerde gözlerinizi yaşartabilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:10 Ay-Mars kavuşumu, gönlünüzce zamanı geçirme isteğinizdir. Bundan ödün vermezsiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelirsiniz. Sosyalleşmek, aktif olmak, istediğiniz gibi hareket etmek için bu enerji size cesaret veriyor. Saat 11:02 Ay-Jüpiter görünümü, paranın ve gücün ne kadar önemli olduğunu biliriz. Ancak bu gücün bizi kısıtlaması, mecbur bırakmasından hoşlanmayız. Bizim isteğimiz özgürce yaşamak ve arzularımızı elde etmektir. Sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ciddi düşünceler içindesin. Hem özel, hemhayatında fazlasıyla seçici davranabilirsin.

1 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtler konusunda kendinizi rekabet ortamında bulabilir ve karşınızdaki kişileri etkileme adına gereğinden fazla duygularınızı abartma eğiliminde olabilirsiniz. Yine özel ilişkilerde beklentileriniz yükselebilir ve bir anda birçok şeyi isteme arzunuz duygularınızın önüne geçebilir. Ancak bu noktada karşınızdaki kişilerin de dürüstlüğünden emin olmanız gerekecektir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zevklere ve keyif veren konulara zaman ayırmak zor olmayacak. Hobiler ve arkadaşlıklar canlandırıcı olabilir.

1 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

1 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin artacağı, birçok yere girip çıkacağınız bir aya giriyorsunuz. Olabildiğince gezmeniz ve bu ortamlardan faydalanmanız gerekecek.

1 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ciddi konuları bir kenara itin ve kendinizi şımartın. Uzun zamandan beri uğraştığınız aile içi diyaloglar ve baskıcı tavırlar bugün sizden uzak dursun. En sevdiğiniz konu ya da kişiyle vakit geçirin. Bir hobiyi hayatınıza dahil etmekten mutlu olun. El becerilerinizi keşfedin. Güzelliklere odaklanın. aile

1 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

1 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>