Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bir çöküntüye girebilirsiniz ve sevgilinizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ona derdinizi duygu sömürüsü yapmadan anlatmaya çalışın yoksa sizi dinlemek istemeyebilir.

İş hayatınızda bugün duygularınızı geri planda bırakmak isteyecek ve aktif bir çalışma ortamına girmek isteyeceksiniz. Amirinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Para durumunuz idare eder bir vaziyette fakat bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Aksi takdirde maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün özellikle beslenmenize ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi farklı olarak özgür ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu moral durumu, her alanda kazanımlara elverişli olduğu kadar, risk taşıyan aşırılıklara da zemin hazırlayabilir. Önümüzdeki günler içinde dostlar arasında kendinizi oldukça hissedeceğiniz kutlamalarınız var. Bu sıralar olumlu kalabalıklar, üzerinizde kendinizi yenileyebileceğiniz etkiler yaratabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın, rutin işlerden, sorunlardan ziyade, farklı konulara yönelme arzumuz gayet yoğun. Bir fikri coşkulu bir ifade ile ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirmeniz mümkündür. Girişimde bulunmak adına cesaret vericidir. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kendimizi daha iyi hissederiz. En azından güne başlarken yaşadığımız kaygılar geride kalır. İlişkide partnerin anlayışlı olmasını bekleriz. Yalnızsak, karşı cins üzerinde etkili olmak, beğenilmek isteriz. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, partnerinizle ilgili meselelerde konuşmanın, belli konuları gözden geçirmenin işaretçisidir. Bu saatte keyfiniz yerine gelir, sözleriniz başkalarını destekleyici ve yüreklendiricidir. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tesadüf bir karşılaşma yaşayabilirsin. Maddi anlamda bütçeni zorlayıcı bir gün olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık üzerinize binen sorumlulukları bir kenara bırakmanın ve etraflıca düşünmenin vakti geldiğine inanabilir ve şu anda kadar yaptığınız fedakarlıkları hiç kimse görmüyormuş gibi düşünebilirsiniz. Bu noktada haklı olduğunuzu şöyle anlayabilirsiniz. Eğer yaptığınız bütün fedakârlıklara rağmen hâlâ işiniz de aynı konumda iseniz gerçekten bu durumda etraflıca düşünmeniz gereklidir. Eğer tam da düşündüğünüz gibi isem bu seferde radikal kararlar almanın vaktidir. Unutmayın İyi insanlar hiçbir zaman kaybetmez, kaybedilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitimleri planlamaları yaparak geçireceğiniz bir gün olabilir. Kendi düşüncelerinizi yaymak isteyeceğiniz ve inandığınız şeyleri savunacağınız bir gündesiniz. Esnek düşünce yapınızla her işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Hayallere dalıp dikkatsizlik yapmamaya özen göstermelisiniz. Öğrenmek istediğiniz bir konuya merakınızın çok arttığı bir gün olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün komşu ya da arkadaşlarınızla tartışmalara karşı sakinliğinizi muhafaza etmeniz için uyarıyor sizleri. Bir anda ufak bir mesele büyük bir tartışmaya dönebilir. Öfkeyi aklınızla yenmeli tartışmalarda yer almamaya dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bugün beklemediğiniz birinden gelecek bir mesaj telefon ya da maille heyecanlanabilir unutulmamış olmanın duygusallığını yaşayabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler sizin beklediğinizden farklı olabilir ve bunun sıkıntısını duyabilirsiniz. Olaylardan etkilenmeniz mümkün. Düşüncelerinizi ifade etmekte sıkıntı duyabilir, yazışmalar ve evraklarla ilgili karışıklık olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde iletişiminiz yüksek akacak. İş yaptığınız insanlara karşı sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan herkese yardım etme çabası sizi zorlayabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yapmanızı tetikleyebilir. Ayrıca seyahatler gündeme gelecektir. Uzaklardan alacağınız haberlere sevineceksiniz. Arabanızı tamire vermek ya da değiştirmek için iyi bir gün. Komşularınızla sabah kahvesi muhabbeti yapabilirsiniz. Aranızdaki sorunları da halletmek için uygun bir zaman. Eğitimler, kursla kapınızı çalabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzun yöneticisi olan Venüs heyecanlı, sabırsız, aceleci Koç burcuna ilerlerken siz de bu burcun özelliklerini yaşamınıza daha fazla yansıtabilirsiniz. Hayatınızda ilişkilerin önemi artıyor, evliliğiniz veya beraberliğinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Eşinizden, sevgilinizden daha çok ilgi ve destek görebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>