Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Sevgilinizin size olan bağlılığında bir hayranlık da gizli.

Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı ileriki günlerde canınızı sıkabilir.

Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu. Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi.

Objektif olmaya ve sorunları içiçe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız. Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için fırsatlarınız var. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Ruhsal bir dinlenme ve içe kapanma döneminde gibisiniz. Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için biraz silkinip gözlerinizi aralamanız yetecek.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Maddi-manevi açıdan bize baskı uygulayan kişilere ve zorluklara isyan edebiliriz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, maddi açıdan güven içinde yaşama arzumuzu işaret ediyor. Tüm zihnimiz ve duygularımız bu konuya odaklı çalışıyor. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, sevdiğimiz bir işi yapmak, kendimizi garanti altına almak, hayallerimize uygun şekilde yaşamımızı düzenlemek, güven içinde, huzurlu bir hayat sürmek arzumuzu işaret ediyor. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisi, bir yanıyla maddiyatın önemini vurgularken diğer yanıyla güvenli ve huzurlu bir hayatın önemini hatırlatır. Bu değerlerin kıymetini yüreğinizde fazlasıyla hissedersiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinde bulunduğun kalabalıklara ya da tanıdıklarının yanındaki insanlara dikkat et. Duygusal anlamda birinden etkilenebilirsin. İlk adımı atmaktan çekinme! Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, belirsizlikte kalmak canını sıkabilir. Öyle ki bir an önce olumlu ya da olumsuz önünü görmek isteyeceksin. Aile bireyleri içerisinde hep beraber katılım sağlayabileceğiniz bir program yapabilirsin. Güvendiğin ve benimsediğin insanlarla beraber vakit geçirmek sana kendini daha iyi hissettirecektir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarla ilgili harcamalarınızı biraz daha kontrol etmeniz gerektiği konusunda kendinize hak verebilirsiniz. Zira bu günlerde yapmış olduğunuz harcamanın bütçenizi sarsıyor olduğunu görmeniz mümkün. Bugünlerde her duyduğunuza inanmak yerine araştırma yapmayı tercih etmelisiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde daha sakin kalmaya bakın. Ortaklaşa işler, eşinizin durumu sizi daha fazla meşgul edebilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise özellik evli Başak'lar için Pire için yorganı yakmanın anlamı yok bu süreç ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olgunluğunuz ve bilgeliğinizle dikkat çekeceğiniz, takdir toplayacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı cömertçe ortaya çıkarıp paylaşmaktan da çekinmeyebilirsiniz. İyilik duygularınız ön planda, hedeflerinizi gözden kaçırmadığınıza emin olmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda, toplum önünde diğer insanlardan göreceğiniz desteklerin yüksek olduğunu anlayacaksınız. Size keyif veren ortamlardan uzaklaşmayın ve aile hayatınızdaki insanların söylediklerine bu Pazar kulak verin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar romantizm dolu bir gün yaşamak isteseniz de aile içindeki iletişim sizi bu konuda zorluyor. Özellikle ebeveynler arasındaki fikir ayrılıkları sizi hakemliğe iletebilir. Ama artık kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Sanat, yoga, meditasyonla rahatlayın. Romantik bir film izlemek iyi bir fikir olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 56" R
Ay
Balık
24° 49' 22"
Merkür
Koç
19° 06' 20"
Venüs
Boğa
06° 11' 35"
Mars
Koç
02° 58' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 56' 14"
Uranüs
Boğa
22° 35' 21"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 39"
Lilith
Başak
23° 48' 19"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>