Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Bu tavrınızı hak etmediğini görmeniz gerekiyor. Duyguların tükenmişliğini basit bir inatçılıkla açıklamanız çok yanıltıcı.

Bazı çelişkileri ortadan kaldırmadan çalışılamayacağı inancıyla, bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Zaman yetersizliği çekmeniz, düzenleme konularındaki zaaflarla çok ilgili görünüyor.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama bir şeyleri toparlayıp yeniden yoluna koymak o kadar elinizde değil. İradeniz dışındaki çözümsüzlükler içinde, yine de iradi olarak yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Bir araya geldiğiniz bir gurubun içinde yabancısı olduğunuz davranışlara tepki vereceksiniz. Bu tepkileri kontrol altında tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz. Çıkış yolu aradığınız bir probleminiz var. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, hem ev-aile hem de mali konular üzerinde güçlenme yönünde tüm kararların tekrar bir ele alınmasının önemini vurguluyor. Vergiler, muhasebe, kredi ile borçlanma gibi meselelere ilerisi adına güvenli yoksa değil mi diyerek bakmanızda yarar var. Hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimi göstereceğiz. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunlara önem vereceğiz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, geleceğe dönük değil, kısa vadede kazanç elde edecek şekilde düşünmenin göstergesidir. Beklemeye pek sabrımız yoktur. Hemen olsun bitsin, elde edelim isteriz. Ancak bazı önemli detaylar gözden kaçabilir. Geniş açıdan bakmamız yararlı olur. Bu görünüm engelleri aşmamızda bizi olumlu yönde destekler. Fakat tümüyle sıkıntıları giderecek mi, gerçekten umut verici mi diye bakmamızda yarar görüyorum. Saat 19:10-19:58 arasındaki Ay-boşluk etkisinde parasal konularda gerçekçi olmak lazım. Başka insanlarla gerek duygusal gerekse her türlü alış verişinizde sizin düşüncelerinizle onlarınki arasında farklılıklar oluşabilir. Bu durumu, bir kriz gibi değerlendirmeyiniz. Sizin isteğiniz, karşınızdaki insanla ortak bir nokta oluşturmak ve olumlu bir şekilde bağlantı kurmaktır. Bu gayet iyi niyetli bir düşüncedir. Ne kendinize ne de bir başkasına baskıda bulunmayınız. Boşluk zamanlarında net bir karar verebilmek kolay değildir. Saat 19:58 sonrası Ay-İkizler burcu seyri, bilgi sahibi olmanızı, aktif hareket etmenizi sağlayan alanlarda enerjinizi yükseltiyor. Ancak bir o kadar da laf söz ortalarda çoğalıyor. Söylenenlere akıl ve mantık çerçevesinde bakmakta yarar var. İş, ailevi meselelerde, bilgi edinme, araştırma anlamında işlerde planlamada bulunarak ilerlemekte yarar var. Aceleye getirmeden enine boyuna düşünelim. Bu enerji, zaten bilgilenmeye önem vermemizi sağlar. Çok okuruz, çok konuşuruz, bağlantılarda bulunmaya çalışırız. Anlamak isteriz. Anladıklarımızı doğru biçimde yerli yerine koyarsak, zamanı gayet olumlu değerlendirmiş oluruz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailen ile ilgili alacağın bazı haberler seni kaygılandırıp, hassas bir gün geçirmene neden olabilir. Gün içerisinde olaylara verdiğin tepkiler duygusal ruh halinden izler taşıyacak. Mantığını bir kenara bırakıp yalnızca duygularınla karar vermemelisin. Reklam ya da müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, yeni bir projeye dâhil olacaksın. Finansal olarak rahatlamanı sağlayacak atılımlar yapman mümkün. Evlilik hazırlığı yapan bir Terazi burcuysan, masrafların artışıyla, biraz stresli olabilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocuklarınla birbirlerine karşı daha paylaşımcı olmalarını sağlayacak konuşmalar yapabilirsin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredi, borçlar veya hukuksal gibi bazı işlemlerle güne başlayabilir ancak bu işlerin hiç de göründüğü kadar zor olmadığına kanaat getirebilirsiniz. Zira bugün parasal anlamda karşılaşacağınız fırsatlar sizleri hiç olmadığınız kadar mutlu edebilir. Karşılıklı ilişkilerde ise iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde detaylı düşüncelere dalmanız mümkün. Yapmış olduğunuz işlerde vermiş olduğunuz hizmetleri gözden geçirebilir, eksik yönleri geliştirmek için özenli bir çalışma içine girebilirsiniz. Ortak paylaşımlarınızda benmerkezci davranmanız olası.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZLE ilgili sizi zorlayan olayları düşünürken fazla derinleşmeyin. Öfkeli düşüncelerden uzaklaşmalısınız. Sorunları büyütmekten kaçının. Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konuları çekici bulmaya başlıyorsunuz. Fakat iyi araştırmadan harekete geçmeyin. Yeni atılımlarda bulunmak adına pek tanımadığınız kişilerin peşinden gidebilirsiniz. Ancak aceleci davranmayın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde ödemeleriniz ve çevrenize verdiğiniz sözler sizi zorlayabilir. Bazı arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınızda onlara karşı güvensizlikleriniz ve takıntılarınıza dikkat edin. Bu hafta itibarıyla biraz kafa dinleyeceğiniz bir dönem başlıyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aile içindeki zorlu iletişim sürecini bir kenara bırakıp, arkadaşlarınızla neşeli vakit geçirebilirsiniz.Felekten bir gün çalıp, size zorluk çıkaran otoriter insanları bir kenara bırakın. Dostlarla sanat etkinliklerine ya da çay davetlerine katılmak size mutlu eder. Ani uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışından olumlu haberler gelebilir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 26" R
Ay
Balık
22° 11' 34"
Merkür
Koç
18° 59' 11"
Venüs
Boğa
05° 58' 15"
Mars
Koç
02° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 04"
Satürn
Balık
16° 55' 20"
Uranüs
Boğa
22° 34' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 03"
Lilith
Başak
23° 47' 07"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>