Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunları aşmanın tartışmaları aza indirmekten geçtiğini düşünüyorsunuz. Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi size ait olmayan işlerin başında bulabilirsiniz.

Maddi konulardaki yükümlülüklerinizi bir dengeye oturtmanız gerekiyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı haklı kızgınlıklara yol açabilir.

Enerji toplamalı, gereksiz zaman kaybından kaçınmalısınız. Bugünden hazırlıklı olmanızda yarar olacak birtrafiği içine girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan tanıdığınız birisinin, sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor. İçinizdeki bazı gizlenmiş duyguları açığa çıkartabileceğiniz bir gün. Çevrenizdekiler sizi anlamakta, size ulaşmakta zorlanabilirler. Yüreğinizdeki karmaşayı geri planda tutmanız gerekecek.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:04 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerji bize inandığımız bir şeyden vazgeçmememiz, değerlerimize sahip çıkmamız, kazancımıza göre hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, günlük yaşantımızı, çalışma hayatımızı, ihtiyaçlarımızı maddi-manevi güvence ve değer anlayışımıza göre yeniden tanımlamamızı sağlıyor. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, etrafınızdaki insanlarla olan iletişiminize dikkat gösterdiğiniz, huzur, emniyet ve güven duygusu içinde hareket etmeyi tercih etmeniz anlamına geliyor. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, güvenli bir yaşam arzumuzu vurguluyor. Bu arzuyla yeni arayışlar içindeyiz. Belki de farklı bir şehre taşınmayı, memnun olmadığımız işimizden ayrılmayı düşünebiliriz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendimize göre günümüzü planlamak, yaşamak isteriz. İç huzurumuz, güven duygumuz buna bağlıdır. Fakat mecburiyetler, sağlık sorunları veya işlerimizin yoğunluğu nedeniyle zorlanabiliriz. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekiler sana planını değiştirecek tekliflerle gelebilir. Tek başına kalmak istesen de tekliflerin cazibesine kapılabilirsin.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde gayet yapıcı ve onarıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar yaşadığınız bazı sorunlar ve kırgınlıklar iletişim kanalı ile olumlu sonuçlar verebilir. Ancak gelecek kaygısı ve maddi konularda çıkan anlaşmazlık üzerine yine de ufak tefek sorunlar yaşamanız mümkün. Her şey yolunda giderken bu güzel birlikteliğinizi zedelemeyin.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizden, ortaklaşa konulardan kaynaklanan durumlar var. Daha sakin ve iyi bir dinleyici olmaya bakın.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Şimdi iyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle bugün özel hayatınızda olumlu etkiler altındayken,konularında tamamlamanız gerekenler öne çıkabilir. İşle uğraşmayacaksanız bile günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Tembellik etmemeli ve biraz daha hareketlenmelisiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alış verişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 28" R
Ay
Koç
20° 11' 01" R
Merkür
Koç
20° 20' 52"
Venüs
Boğa
08° 19' 22"
Mars
Koç
04° 18' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 57"
Satürn
Balık
17° 04' 47"
Uranüs
Boğa
22° 41' 20"
Neptün
Balık
29° 04' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 22"
Lilith
Başak
23° 59' 49"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>