Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir. Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor.

İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu imaj size yeni teklifler getirebilir. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olacak.

Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç. Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak.

Gelecekte karşınıza çıkacak problemleri bugünden görebilmenizde yarar var. Sizi yönlendirmeye elverişli bir gelişme, ilerde sıkıntı yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz. Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:29 Ay-Güneş görünüm etkisinde hem ilişkiniz hem de bu saatte yapılacak işleri organize edebilmek mümkündür. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki konuşma sizin açınızdan heyecan verici olabilir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, arzu ettiğiniz güzellikleri satın almak, elde etmek amaçlı girişimlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Gücünüzün yükseldiğini hissedersiniz. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmezsiniz. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, zihninizi rahatlatıcı aktivitelere yönelmenin işaretçisidir. Yazışmak, konuşmak hoşunuza gider. Özellikle partnerinizin güzel sözlerinden zevk alırsınız. Geçmişe ait bazı meseleleri tekrar ele alabilirsiniz. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Zorluk çıkartanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkideki sorunlar bu zaman diliminde bizi yorar. Birilerine anlayış göstermek kolay değildir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güçlü duygularla uyanacaksın. Hayal gücünün de etkisiyle farklı fikirler üretebilir, fikirlerini hayata geçirebilirsin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili bazı noktalarda karşınızdaki kişiyle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bekar yaylar özellikle evlilikle ilgili konularda büyük bir anlaşmazlık içine düşebilirler. Almış olduğunuz kararı ileri bir tarihe ertelemek ve partnerinizle bununla ilgili konuşmak isteyebilir ondan size karşı daha fazla anlayışlı davranmasını bekleyebilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Duygusal konularda daha tutkulu ve aşırılıklar var.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konular açısından oldukça dinamik ve hareketli bir gün. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebilir, egonuzu, kişisel istek ve beklentilerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sizi sabah saatlerinde fazlasıyla tatmin edebilir. Günlük işlerinizde her zamankinden biraz daha ağır ve rahat olacaksınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 05" R
Ay
Koç
17° 33' 32" R
Merkür
Koç
20° 12' 41"
Venüs
Boğa
08° 06' 11"
Mars
Koç
04° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 26"
Satürn
Balık
17° 03' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 43"
Neptün
Balık
29° 04' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 46"
Lilith
Başak
23° 58' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:23

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>