Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile ilişkiniz son derece sağlıklı yürüyor. Onunla olmak sizi kamçılıyor. Aşk hayatınızda isteklerinize kavuşmak için anlayışlı olmanız gerektiğinin bilincindesiniz ve günlük heveslere kapılmadan çizdiğiniz yolda ilerliyorsunuz.

İş hayatınızda azminiz sayesinde pek çok zorluğu yendiniz. Artık sosyal çalışmalara ağırlık vermeyi düşünüyorsunuz. Çeşitli davetlerde, grup gezilerinde olmak için çevrenizi genişletmeyi istiyorsunuz.

Çevrenizdeki insanları kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirirken farkında olmadan bazı maddi kayıplara uğrayacaksınız. Evinizde bazı değişiklikler yapacak, bu değişiklikler için bütçenizi aşan harcamalar yapmak zorunda kalcaksınız.

Arkadaşlarınızla ilgili bugün duyacağınız bazı haberler sizi fazlasıyla etkileyecek. Alacağınız haberlerin doğruluğundan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirecek, böylece yanıldığınız tarafları daha iyi göreceksiniz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz ama aklınıza koyduğunuz şeyler içinde günlerce yerinizden kalkmadan çalışabiliyorsunuz. Bu tempoyla çalışmaya devam ederseniz hedeflediğiniz şeylere kolayca ulaşabilirsiniz ancak ruhsal ve fiziksel sağlığınızı da korumak şartıyla.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği altında. Davranışlarınız, görünüşünüz ve coşkulu halinizle doğal bir şansa sahipsiniz. Sıcak, cömert ve parlayan bir yıldız gibisiniz. Yaşamı sevgiyle kucaklayarak, her şeyi iyimser bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Güler yüzlü ve iyi huylu yaklaşımlarınızla problemlerin üstesinden gelebilir, sevdiğiniz kişinin gözbebeği olabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz aynı doğrultuda olduğundan içinizden geldiği gibi davranabilirsiniz. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında, liderlik arzunuz yükselişe geçer. Bu görünümün etkisiyle -Hayat devam ediyor ve gün gelir yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 20:20 Ay-Güneş görünümü, her birimizi  farklı bir alanda parlaması için teşvik ediyor. Yay kişisi için, bilgi dünyanın en ucunda bile olsa oraya varma arzusu yoğundur. İster mistik bir alanda eğitici olsun isterse yüksek okulda öğrenci hiç fark etmez. Yay insanı dağılmadıkça her şeyin üstesinden gelebilir. İşte bu görünüm, belli bir konu üzerinde başarılı çalışmalarda bulunmanız, kendinizi ifade etmeniz için sizi teşvik edicidir. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, bilinç altınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor. Kendinizi yalnız hissedebilir ve sığınma duygusuna içinde, arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki fikir akışı çok yoğun. Daha yaratıcı düşünebileceğiniz veya hayatınızı renklendirebileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Yaylar keyifli haberler alacaksınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde aşk hayatınız ve finansal konularda krizler ve problemlere açık bir zamandan geçerken, enerjinizi düşük hissetmeniz olağan olacaktır, ancak akşam saatleri itibari ile ilişkilerinizde romantik, uyumlu ve sevgi dolu etkiler altında hem kendinizi iyi hissedecek hem de ilişkilerinizde mutluluğu yakalayabileceksiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>