Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun maliyetini neden bütün insanlara çıkarıp kendinizi herkesten soyutluyorsunuz ki? Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize büyük haksızlıklar yapıyorsunuz.

Kendinizi bu kadar işinize kaptırmanız size maddi yönden büyük kazançlar getiriyor fakat çevrenizden de gittikçe soyutlanmanıza neden oluyor. Başarınızı takdir edip sizden yeni projeler bekliyorlar. Sizin beklentilerinizi karşılayan bir teklif alabilirsiniz.

Bazen paranın gücünü sadece kendiniz için kullanmak istiyorsunuz. Yakınlarınızın da size ihtiyacı olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyin. Yeni bir ortaklık başlangıcı olabilir.

Son zamanlarda fazlaca uykusuz kalmaya başladınız. Kendi yorgunluğunuz yüzünden arkadaşlarınızı kırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık sebatkarlıklarınızın meyvelerini toplayacağınız bir dönemin içine giriyorsunuz. Aylardır yoğun bir tempo içinde çalışmanız, dostlarınızla aranızdaki ilişkileri soğutsa da bu hafta sonundan itibaren eski neşenize kavuşup sosyal faaliyetlerinizi hızlandıracaksınız. Bu hafta sonu akrabalık ilişkilerinde de hızlanma görülüyor. Ziyaretçi akınına uğrayabilirsiniz. Güler yüzlü oluşunuzu, cömert ve ikram sahibi biri olmanızı seviyorlar. Fakat sık sık yalnız kalma isteğiniz daha ağır basıyor.

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  saat 03:58-12 Eylül saat 04:17 arasında tam gün boyunca etkili olacak Ay-Boşluk ilerlemesi  nedeniyle, zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Saat 18:03 Güneş-Satürn görünümü Ay-boşluk süresinde oluştuğu için, önümüzdeki birkaç gün boyunca,hayatı, ailevi konular, sağlığımızı ilgilendiren meseleler üzerinde hassasiyet yaratır. Sizin inandıklarınız, önem verdikleriniz başkaları tarafından hafife alındığında canınız sıkılabilir. Elden geldiğince sakince hareket etmekte yarar var. Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezgeniniz Jüpiter , aşkta daha özgürce davranmanıza neden oluyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinin çevreniz tarafından takdir görecek. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşdeki sorunlar ve ilişkilerdeki problemlerin bir araya gelmesi arada kalmanıza ve yanlış kararlar vermenize neden olabilir. İş hayatınızda şanslı etkiler de devrede, ama maddi konularda endişeleriniz olabilir. Ani kararlardan kaçının. Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha tutkulusunuz. Aşkla ilgili heyecan verici gelişmeler olabilir. Risk ve heyecan içeren uğraşlara girebilirsiniz. Eğlence fırsatlarını kaçırmayacaksınız. Yüksek enerjinizle bulunduğunuz ortamın ilgi odağı haline geleceksiniz. Ancak harcamalarınıza en ufak bir sınır koymuyorsunuz. Biraz ölçülü olmanızda fayda var.

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞAKACILIĞINIZ üstünüzde. Buda keyifli bir gün geçirebilirsiniz anlamına geliyor. Bu ruh hali içindeyken eve kapatmayın kendinizi.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 27" R
Ay
Koç
19° 40' 23" R
Merkür
Koç
20° 19' 16"
Venüs
Boğa
08° 16' 48"
Mars
Koç
04° 16' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 28"
Satürn
Balık
17° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 41' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 15"
Lilith
Başak
23° 59' 35"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>