Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir. Ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

İşten yılacak biri değilsiniz. Ama kolaybeğenmiyorsunuz. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız

Hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacaksınız.

Eş dost çevrenizde krediniz çok fazla, ama onu biraz hovardaca harcıyorsunuz. Bu anlamda yitirdiğiniz kredinin tekrar yerine konması çok zor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemli deyip kararlar alıyor, sonrada önemsiz hale geldiğini düşünüp aynı kararı bozuyorsunuz.Sizi yakından tanıyanları şaşırtıyorsunuz. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  yeni haftamız, saat 02:47 Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde başlayacak. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. Rahatlamamızı sağlayacaktır. Saat 05:44 Güneş-Chiron karşıtlığında, ailevi düşkünlüğün, duygusal bağlılık ihtiyacınızın, huzurlu bir ortam yaratma çabanızın ve bu konulardaki hassasiyetinizi belirginleştirir. Ancak dış dünyanın kurallarına uyma  mecburiyeti, çalışmak zorunluluğu şöyle bir keyifli yaşam sürmenizin önünde engeller oluşturduğu için kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz. Gönlünüzce bir yaşamın hayalini kurarsınız. Belki de en zayıf noktanız budur. Bu enerji, işlerinizi düzene koyarak, idealinizdeki gibi bir hayat sürebilme yolunda düşünmenizi sağlar. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, evimiz içinde huzurumuz, şefkat duygusu, ılımlı davranışlar bizim için çok önemli. Çünkühayatındaki verimliliğimiz buna bağlı. Ne kadar mutlu ve doyumlu isek,  o denli başarılı olacağımızın farkındayız. Saat 12:09 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek ve bizim hayata pozitif açıdan bakabilmemizde yardımcı olacak.  Aile üyelerinizle sevgi, şefkat hisleriyle örülü bir tarzda ilişki kurabiliriz. Ruhumuzu ve bedenimizi dinlendirmek ihtiyacımız bir hayli yoğunlaşacak. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü,  zorlukları gözünüzde büyütmeden hedefinize ulaşmanız için destekleyicidir. Engelleri kolayca  aşabilmenizde yardımcıdır. Evinizin, ailenizin geçimi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için para kazanmayı, biriktirmeyi, güç sahibi olmayı çok daha fazla arzularsınız. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel iletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir. Bugün, bir çok ilginçlikler söz konusu olabilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz. Ancak, mevcut konuların ya da düzenlemelerin olduğu şekilde korunması gerektiğini düşünüyor olsanız dahi, üzerinden geçmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve aileye dair konularda hareketlilik gözüküyor. Duygusal açıdan güven arayışına girebilirsiniz. Ailevi meselelerde fedakarlık teması ağırlık kazanıyor. Özellikle babaya dair alanlarda bu durum daha belirgin bir hale gelebilir. Ev hayatınızı kolaylaştıracak bazı işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRİNİN kalbini fethediyorsunuz. Bu kişi size açılamayabilir fakat bakışları size ipucu verecek. İş hayatınızda aktif olmanız gerekebilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız, büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 48" R
Ay
Koç
20° 31' 15" R
Merkür
Koç
20° 21' 56"
Venüs
Boğa
08° 21' 04"
Mars
Koç
04° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 17"
Satürn
Balık
17° 04' 54"
Uranüs
Boğa
22° 41' 25"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 26"
Lilith
Başak
23° 59' 58"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>