Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız durağan. Çünkü fazla seçici davranıyorsunuz. Sizin için fiziki özellikler önemli. Bugün yakın bir arkadaşınızdan yarın biriyle tanıştırılma haberi alacak ve bu gece yarının merakıyla yatacaksınız.

Sorun yumağı haline gelen bir konuda değişik görüşleriniz var. Bayağı değişik oldukları için, belirtip belirtmemekte kararsızlık çekiyorsunuz. Ama sorumluluklarınız adına bunu yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Yakaladığınız bir fırsatı iyi değerlendirdiniz ve sabırlı davrandınız. Bütün bunlar sizin ekonomik anlamda bir iki basamak yükselmenizi sağlayacak. Günün geç bir saatinde bir para tartışmanız var.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bir olayın içine size düşen sorumluluktan fazla giriyorsunuz. Bu yaklaşım üstünüzden bazı sorumlulukların alınmasına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kavuşma yaşayacaksınız gibi. Bunun sevinci bütün bir haftaya sığmayacak görünüyor. Bazı özelliklerinizle genel çekiciliğinizi zedeliyorsunuz. Arkadaş çevrenizi dikkatle gözleyebilirseniz, sizinle ilgili bazı memnuniyetsizlikleri görebileceksiniz. Akşam bir yemek davetinde olacaksınız. Orada size mesafeli davranan biriyle ilerde bazı ilişkileriniz olacak.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı gününe, saat 04:38 itibariyle Balık burcunda  meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyoruz. Dolunayın nelere işaret olduğunu, gün içindeki  tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım. İlk görünümü, saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumudur. Bu Dolunayda, aile hayatımız, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde hassas davranabiliriz. Hayatın tüm sorumluluklarına karşın, kendimizi en rahat, en mutlu hissettiğimiz yer, evimiz olsun isteriz. Bir takım şifa tekniklerine, alternatif yöntemlere merak salabiliriz. Başkalarına destek olmaya çalışabiliriz. Ailemizi koruma altına alabiliriz. Yuvamızı dışarıdan gelebilecek kötülüklere karşı korumak isteriz. Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyamızda ruhsal anlamdaki ihtiyaçlarımıza karşı duyarlı olduğumuzun göstergesidir. Öyle ki, bir yandan dışarıda mükemmele ulaşma arzumuz, diğer taraftan ev içinde duyarlı hale gelmemiz, bizi bu Dolunayda zorlayabilir. Hangisi bizim için gerçek ve gerekli diye düşünürüz. Bir yuva kurmak, mutlu olmak, şöyle dinlenmek, huzur bulmak mı, yoksa toplumsal anlamdaki konumumuz mu? Bunları birbirinden ayırmakta zorlanırız. Kendimizi köşeye sıkışmış gibi hissederiz. Aslında istediğimiz her ikisidir. Hem ailemle mutlu olayım, evimde sevgi olsun, bağlılık olsun  hem de dışarıda beni mükemmel bulsunlar, başarımla takdir göreyim. Tabii ki bu ikisi de istediğimiz gibi olmadığında mutsuzluk, tatminsizlik duyup, huzursuz olabiliriz. Yapmamız gereken, ne fazla Hayalci davranmak ne de kendimizden vazgeçecek kadar çalışmaktır. Her şeyin azı karar çoğu zarar sözünü unutmayalım. Seçeneklerimizi, durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçirelim. Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü,  şöyle iç dünyamızda ailevi yaşamdan, yerleşim konularına kadar, yuvamızla alakalı konuları ele almamızı gerektiricidir. Fiziksel ve bedensel anlamda da kendimizi dikkat etmemizde yarar vardır. Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilerisi adına hedeflerimizi, mali konuları, aşk hayatımız, çocuk meselelerini gözden geçirelim. Toplumsal ilişkilerimiz ne durumda bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. İş hayatımız ve evimiz arasındaki dengeyi mutlaka sağlayalım. Ne fazla mükemmele ne de gereğinden fazla özveride bulunmaya çalışmayalım. Gücümüz yettiği kadar. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi değiştirmek için gerekli çabalarınız olumlu sonuç veriyor. Yaratıcılığınızla, gündemi meşgul edecek çalışmaların içinde bulunacaksınız. Üstlerinizin size güvenmesi sonucunda, daha aktif bir tempo içinde olacaksınız. Seyahatlerinizin gündem kazanacağı bir gün. Hazırlıklarınızı yapmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bugün ve yarın, bu konularda yaşanabilecek hassasiyetleri göz önünde bulundurarak herkese biraz zaman tanımanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde söyleyeceğiniz herşey karşıdaki kişiler tarafından bir tehdit, şikayet, eleştiri veya uyarı olarak algılanabilir. Karşınızdaki kişileri kırmadan, farklı yaralarını tetiklemeden veya geçmişte yaşananları hatırlatmadan diyalog kurmak istiyorsanız birkaç gün beklemeli veya çok dikkatli konuşmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Taşınmaz mülklerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Özellikle atadan kalma ev veya arsalara dair beklediğiniz haberler nihayet gelebilir. Ancak bu yüzden geçmişe dair bazı konular tekrar gün ışığına çıkacak. Ailenize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Karar vermeden önce tüm dengeleri gözettiğinizden emin olun.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışmış gibi görünüyor. Bir yanda partneriniz diğer yanda ise partneriniz gibi görerek sevdiğiniz başka bir karşı cins var. Ancak bilmelisiniz ki o çok zeki. Bu yüzden ikili ilişki içinde bulunmamaya çalışın. Tartışma çıkabilir.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 11" R
Ay
Koç
17° 50' 05" R
Merkür
Koç
20° 13' 32"
Venüs
Boğa
08° 07' 34"
Mars
Koç
04° 10' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 42"
Satürn
Balık
17° 04' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 50"
Lilith
Başak
23° 58' 45"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>