Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi son günlerde çok üzüyorsunuz ve o size olan güvenini gittikçe kaybediyor. Onu anlamak yerine kişisel egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Bu ilişkinize büyük ölçüde zarar verebilir.

Özel hayatınıza aşırı düşkünlüğünüz nedeniylehayatınızda bazı aksaklıklar belirebilir. İş hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengeleri korumalısınız.

Para durumunuzda önemli değişiklikler gerçekleşecek bugün. Bir haber alacaksınız ve yatırımlarınızı değişik alanlara taşımak isteyeceksiniz.

Çevrenizde sevdiğiniz insanların yaptığınız fedakarlıkları görmemesi sizi üzecek ama siz üzerinize düşeni yapmanın gönül huzurunu duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı nedenlerle direttiğiniz bir konu, bugünlerde bir müdahale gerektirebilir. Bununla ilgili hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bazı ilişkilere daha ihtiyatlı yaklaşacaksınız. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Bundan kurtulmanın koşullarını oluşturmanız, bazı duygusallıklardan arınmanıza bağlı. Gerçekçi yaklaşımlar sizi rahatlatabilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Boğa burcunda ilerleyen Ay, güne başladığınızda kendinizi düşük enerjili hissetmenize neden olabilir. Ofis ortamında altınızda çalışanlarla zaman zaman anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Günün erken vakitlerinde meydana gelen Ay-Venüs zorlu açısı sağlığınıza ve ofis ortamında verdiğiniz tepkilere dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Verdiğiniz tepkilerle istenmeyen durumlar yaşanabilir. Bunun ana kaynağı maddi bir mesele de olabilir. Güzel haber ise akşam Ay-Neptün kontağından geliyor. Sağlığınızın ve duygusal durumunuzun düzeldiği bir akşama giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dertleşmek iyi gelecek!Bugün yarım kalan işlerini halletmek için ideal bir gün. Özellikle proje bazlı bir işte çalışıyorsan, fikirlerinle yenibağlantıları sağlayabilirsin. Aile şirketinde çalışıyorsan, hisselerle ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Duygusal ruh halin, bugün hiç ummadığın konuşmalar yapmana neden olabilir. Seninle ilgili beklenmedik sırlar ortaya çıkabilir. Sevgilinin geleceğe yönelik ciddi düşüncelerine katılmayıp, sorumluluktan kaçmak isteyebilirsin. Beni anlamıyorlar kafası gün içinde huysuz olmana neden olabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla buluşup dertleşmek iyi gelecek.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün vereceğiniz kararların yaşamınız içerisinde istikrarlı olmasına ayrıca önem vermelisiniz. Yanıltıcı teklifler veya sonu gelmeyen projelere karşı boşuna zaman kaybetmemelisiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Israr ettiğiniz bazı konularda yanılma payınız olduğunu gördüğünüzde bazı konularda kendinizi fazla gerginlik içerisinde bulduğunuzu görebilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sonsuz potansiyeline âşık yaylar gün boyu çocuklar, romantik konular ve yaratıcı becerilere yoğunlaşaıyorsunuz. Programsız işler kesintiye uğrayabilir. Merkür retrosu nedeniyle çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başına çift kısmetle başlıyorsunuz. İkiteklifi alabilir, iki kişiye karşı ilgi duyabilir ya da iki projeyi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde üstlendiğiniz her işin sorumluluğunun hakkını verecek güce sahipsiniz. Yıllardır edindiğiniz hayat tecrübesi bu dönemde size çok destek olur. Mesai arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızın karışabileceği bir gün geçireceksiniz. Ne konuyla uğraşıyor olursanız olun, herşeyi tamamen anlamaya çalışın ve çevrenizdeki insanlara bolca soru sorun. Eğer bazı noktalar hala belirsizse, bir karar almaktan kaçının.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 21' 16" R
Ay
Yay
26° 50' 29"
Merkür
Koç
16° 15' 47"
Venüs
Koç
28° 22' 23"
Mars
Balık
28° 04' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 38"
Satürn
Balık
16° 23' 07"
Uranüs
Boğa
22° 13' 33"
Neptün
Balık
28° 50' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 17"
Lilith
Başak
23° 06' 04"
True Node
Koç
15° 26' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>