Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü ve iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Zevk alacağınız işlerle ilgilenme şansınız olacaktır ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır. Daha önceden yaptığınız bazı küçük planlarınızı bugün uygulayabileceksiniz. Geleceğinize ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda oldukça akılcı düşünceler geliştirebileceksiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve yeni bazı maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bugün üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz.

Hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz ve zevk alacağınız aktivitelere katılabilirsiniz. Yaşamınızda küçük yenilikler yapma şansınız olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı rastlantılar gününüz. Beklenmedik ani ve sevimli fırsatlar kapınızda, kapıyı çalmalarını beklememelisiniz. İlgi duyduğunuz her şey, hiçbir endişe yüklemeden sizi kendine çekebilir. Önümüzdeki günler içinde belli konularda karşılaşabileceğiniz engeller, geri dönülmez kaydıyla aldığınız kararlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Sonrasında ise kısa süreliğine 11:05-11:10 arası boşluğa giriyor. Daha sonra Balık burcuna geçen Ay, ailevi konularınıza vakit ayıracağınız bir gün geçirebileceğinizi gösteriyor. Merkür 21:18 itibariyle retro hareketine başlıyor. 5-28 Mart arası aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu durum aile fertleri arasında gerginlik yaratabilir. Ailenizin sizden sakladığı bir şeyler olabilir. Bu dönem duygusal tarafınız daha ağır bastığından gerçekleri göremeyebilirsiniz. Retro bittiğinde gerçeklerle yüzleşeceksinizdir. Evinizi değiştirmek istiyorsanız kontratı imzalamadan önce her şeyi dikkatli okuyun. Evinizin içindeki teknolojik aletler sebepsiz yere bozulabilir. Retro hakkındaki ayrıntılı yazıyı okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini toparlıyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün etkisi ile önüne farklı fırsatların çıkması söz konusu olabilir. Çalışma azminin önüne kimsenin geçmesini istemiyorsun. Bugün süregelen ilişkileri toparlamak için ayrı bir çaba sarf edebilirsin. Arası açık olan iki arkadaşını barıştırmak için elinden geleni yapacaksın. Çocukları olan bir Yay burcuysan, eğitimleriyle ilgili bazı kararsızlıklar yaşanabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, bugün her detay sana onu hatırlatacak. Bugün ayrıca, yeni tanışacağın kişilere, kişisel meselelerini açmamaya özen göstermelisin. Üzerinde durmayacağın bu detay ilerleyen zamanda aleyhine kullanılabilir. Günün yoğunluğu ile erkenden uyuyabilirsin.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük duygunuz bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Kararsızlıklar ve unutkanlıklar arasında kalabilirsiniz. Yanılgılara karşı biraz daha dikkat etmelisiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi eskiler, geçmişe yönelik konular oluşturabilir. Ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev kazalarına dikkat etmekte fayda var. Aile fertleriyle yararlı işler yaparak zaman geçirmek size iyi gelebilir. Babanızla ilgilenmeniz gereken konular olabilir. Kendi başınıza kalıp hayal kurmak isteyeceğiniz zamanlar var.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yay'lar bugünlerde aile içi problemler yaşayabilirler. Olayların odak noktasında kalmamak için mümkün olduğunca hatırlayın ve sessizce olayları uzaktan izleyin.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üretim biçiminiz ve finansal yaklaşımınız nedeniyle zorlandığınız bir gündesiniz. Tutumlarınızı gözden geçirin. Yakın çevrenin ihtiyaçları adına harcamalardan kaçının.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugün Balık burcunda geri hareketine başlayacak. 29 Mart?a kadar ev içindeki ilişkileri derinlemesine sorgulayacağınız bir dönemdesiniz başlıyor. Bir yıldır hayatınızda olan bitenin muhasebesini yapmak için partnerle karşılıklı görüşmek en doğrusu olacaktır. Bu dönemde tadilat, tamirat, dekorasyon, taşınma gibi faaliyetlerden kaçınmanız doğru olur.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal nitelikli eğilimleriniz, sizi insanlara baskı yapan ve önerilerinde ısrar eden bir kişi haline getirebilir. Bunlardan kaçınmalı, diktatörce yaklaşımların size hiçbir şey kazandırmayacağını kendinize sık sık hatırlatmalısınız. Her zamanki gibi şansınızı fazla zorlamayın.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 40' 33" R
Ay
Yengeç
10° 15' 57" R
Merkür
Koç
25° 35' 41"
Venüs
Boğa
15° 18' 11"
Mars
Koç
08° 38' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 03"
Satürn
Balık
17° 31' 20"
Uranüs
Boğa
23° 01' 04"
Neptün
Balık
29° 14' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 39"
Lilith
Başak
24° 37' 33"
True Node
Koç
15° 02' 03"
Son Güncelleme : 12/05/2024 00:44

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>