Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavırı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Aşk yaşamı : Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak. Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay Koç burcundaki hareketini sürdürüyor. Güne başladığınızda şansınız açık, sabah saatlerinde güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Aşkınız, çocuğunuz bugün odak noktanız olabilir. Öğlen olduğunda ise bu güzel enerjiler yerini sert etkilere bırakıyor. Ay'ın önce Satürn devamında ise Plüton ile olan kontağı bu güzel günde partnerinize karşı sert bir tutum takınabileceğinizi gösteriyor. Öfkenize yenik düşebileceğiniz zamanlardan geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkiyle sizin de tekrardan şansınız açılıyor. Aşk dolu bir akşam geçirebilirsiniz. 20:13'te Ay boşluğa girdikten sonra kararsız kalacağınız durumlar olabilir. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Şans Senden YanaBugün ışığınla herkesi büyüleyeceksin! Jüpiter! Bu iyi şans gezegeni seni öyle çok destekliyor ki 2019 yılında mesleki hedeflerine ulaşmak için bütün engelleri bir bir aşacaksın! Kazancını arttırmak, gereğinden fazla harcama yapmana neden olabilir. Alışverişlerinde nakit ödeme yapmaya çalışıp, fazla açılmamaya dikkat etmelisin. Bir taraftan da Merkür Retro?su olduğunu hatırlatmalıyım.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve duygusal beklentilerinizle ilgili olumlu sevindirici gelişmeler önünüze gelebilir. Uzun dönemli finansal hedefler belirlemek için kafanızı meşgul eden bazı öneriler söz konusu olabilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, yaratıcı bir konuda ve duygusal alanda kendinizi daha rahat ifade edebileceğinizi anlatmakta. Ancak aşkta ve duygusal alanda biraz daha sabırlı olmalısınız.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük bir sohbet esnasında bile farklı ilhamlar alabiliyor ve gününüzün tamamını bu ilham ışığında iyi geçirebiliyorsunuz. Sizleri üzmek imkansız bu yüzden şanslısınız.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burcu sevdiğiniz insanlarla kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Bu aralar her zaman olduğunuz yerlerde olmak, her zaman vakit geçirdiğiniz insanlarla vakit geçirmek istemiyorsunuz. Evde olmak yerine başka bir yerde evde olma duygusunu arayabilirsiniz. Söylenenlere pek kulak asmayın. Herkesin yanılma payı var.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı enerjiniz yüksek. Özgüven tazeleyen olaylar gelişebilir. Ailevi konularda ertelenmiş işler önünüze düşebilir. Rutin dışı önemli olaylar gelişebilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin para ile ilgili hiçbir konuya odaklanmaması gerekiyor. Olayları abartacağınız için, canınız oldukça sıkılabilir. Bu sıkıntı yüzünden daha fazla para harcayıp işleri gerçekten de çok zor bir hale getirebilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 19' 39" R
Ay
Yay
26° 28' 43"
Merkür
Koç
16° 15' 26"
Venüs
Koç
28° 20' 20"
Mars
Balık
28° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 15"
Satürn
Balık
16° 22' 58"
Uranüs
Boğa
22° 13' 27"
Neptün
Balık
28° 50' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 11"
Lilith
Başak
23° 05' 53"
True Node
Koç
15° 26' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>