Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sanki iki farklı kişi gibi görüyorsunuz onu. Biraz dikkatle incelerseniz altında kıskançlık yattığını göreceksiniz. Baş başa olduğunuzda gösterdiği anlayış ve sevgiyi dostlarınızın arasında göremeyişinizi başka türlü açıklayamazsınız.

Kararlılığınız iyi bir özellik, ama zaman, zaman inatçılığa dönüştüğünde gereksiz gerilimlere neden oluyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak, kendinizi bu kadar sıkboğaz etmeyin.

Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Zaten sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde geriye de fazla bir şey kalmıyor. Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki.

O sizi aramadan siz onu aramalısınız. Ve çok hak ettiğiniz sitemleri sessiz sedasız kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Bugünlerde önemli bir randevunuz olacak. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle aklınızı yeterince veremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar burcunuz üzerinde saat 10:04 itibariyle ilerlemeye başlayacak Ay, sizi günün en ışıltılı kişisi haline getiriyor. Jüpiter öz yöneticiniz ve bu yöneticinin etkisi altında ilerleyen Ay, doğal olarak iyimser düşünmenizi ve günü olabildiğince güzel geçirmenizi sağlıyor. Kim bilir geçtiğimiz hafta nelerle karşılaştınız, neler yaşadınız, nelere göğüs gerdiniz. Belki de hala kafanızın içinde çözülmemiş problemlerinizle güne uyandınız. Ancak bugünkü Ay ışığı sizleri aydınlatıcıdır. Günün tümünde çevrenizin takdirini kolayca kazanmanız mümkündür. Serüvenci yapısı, neşeli hali ve bulunduğu ortamı germekten hiç hoşlanmayan Yaylar için arkadaşlık ilişkileri daima önemli olmuştur. Ay etkisiyle bu durum iki misli artar. En yakın dostlarınızı arayarak hatırlarını sorabilir hatta sürprizler yapabilir onları şaşırtabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken uzun zamandır ilk kez Satürn ona eşlik etmiyor, rahat ve taze bir nefes alma, hayatın tadını çıkama, eski neşenize kavuşma zamanı. Son iki buçuk yıldır Satürn'ün getirdiği olgunluğu üzerinizde taşıyorsunuz artık.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız fedakârlıklar hayatınızda önem taşıyacak. Size karşı yapılan iyiliklerin karşılığını verme vakti gelmiş olabilir. Aşk ve ilişkilerdeki sorunlarınızı karşılıksız yardımlaşma ile şifalandırabilirsiniz. Biraz yalnız kalıp agresyondan uzak kalmaya ihtiyacınız var.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda kontrollü olmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Hırslandığınız konular ön plana çıkabilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinize odaklı planlarızı yapabileceğiniz bir haftadasınız. Gezegenlerin uygun konumda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yerinizde duramayan yapınızla çabuk hareket etmek isteyeceksiniz. Olayları gözlemleme yeteneğiniz yoğun, sevdiklerinizle iletişiminiz iyi olacak.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Haftanın songününe oldukça iyimser bir bakış açısıyla başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte hem entelektüel hem de neşeli paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bugün güzelleşmek için her türlü bakımı yaptırabilirsiniz. Zaten herkesin ilgisinin üzerinizde olacak bir gün geçireceksiniz. Yabancılarla iletişim kurabilir, kültürler arası ortamlarda bulunabilirsiniz. Çok sevdiğiniz sizi geliştiren bir eğitime katılırsınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>