Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey hiç ummadığınız bir anda gerçekleşebilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var. Sizi heyecanlandıran romantik tekliflere açık bir gün.

Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir.

Bugünlerde sizden belli miktarda bir maddi destek istenebilir. Yeterince güvenli görmediğiniz ilişkilerde bu tür alışverişlere kapalı olmanıza karşın, bu isteğe pek soğuk yaklaşmayacaksınız. Bu konuda iyi düşünmeniz gerekiyor.

Ani kararlar vermenin size yaramayacağı bir gününüzdesiniz. Duygusallığınızın baskısıyla hatalı işler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, şöyle bir rahatlamak için, hiçbir şey düşünmeden, sakince su misali akmaya ne dersiniz? Belki bir mum ışığında romantik bir gecede sevgiliyle olmak, belki bir müzik eşliğinde notaların gizinde dolaşmak, aşkı çağırmak neden olmasın ki. Ne dersiniz deneyelim mi? Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde bir hayli endişeli düşündüğünüzü gösteriyor. Çünkü finansal anlamda pek doymadığınız için, verimli çalışmanız mümkün değil. Bu nedenlearayışları veya mevcut işinizle ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü ailevi, eviniz veile alakalı konuların kafanızın içinde bir hayli etkili olmasını sağlıyor. Duygularınız tümüyle mükemmel olanı istiyor. Ancak bir yandan içinizde endişeler taşıyorsunuz. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, kontrol edilmek, kritik edilmekten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Kendimize göre hareket etmek istiyoruz ve buna izin verilmediğinde içerleyebiliriz. İş ve duygusal yaşamımızda gerginlikten uzak durmakta yarar var. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, gönlünüzce bir gün geçirmek istediğinizi gösterse de, bazı mecburiyetler canınızı sıkabilir. Onu halledeyim, bunu da yapayım derken bir bakmışsınız gün bitmiş. Ben derim ki, ne olursa olsun kendinize zaman ayırmayı bilin. Saat 19:40 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha kontrollü ve garantici hareket edebilirsin. Ay'ın destekleyici konumunu göz ardı etmemeni öneririm.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde yeni yaklaşım planları oluşturmak isteyebilirsiniz. Aile üyelerinizle olan ilişkilerinizden göreceğiniz finansal destekler, sizleri daha da toparlayarak önemli bir noktaya götürecektir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aynı anda birden fazla işle uğraşmanız gerekebilir. Parasal konularla ilgili daha dikkatli düşünmek ve sorumluluk almak söz konusu.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile yaşamınızda biraz daha sabırlı olup kimseyi kırmamalısınız. Esnek yapıda olmanız halinde evinizde pozitif hava esecek. Hayalini kurduğunuz seyahatin şimdi tam zamanı.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündem bugün de hareketliliğini korurken riskli, tehlikeli olabilecek durumlardan uzak kalmayı sürdürmelisiniz. Ancak bir yandan da esnek tutumunuzu koruyarak iletişime açık olabilir ve ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık yerlerde olmak isteyebilirsiniz.İletişime dayalı işlerinizde, istediğiniz desteği alacaksınız. Yeni yönlerinizi fark ettiğiniz bu dönemde prensiplerinizi unutmayın.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim fikirsel anlamda sizi adeta bilim insanı yapar. Herkesi peşinizden koşturacak, merak uyandıracak bilgi dağarcığınızla etnik ve kültürel ortamlarda harikalar yaratabilirsiniz. Keşifler yapmak, yeni hobi ve ilgi alanları denemek, teknolojik gelişmelerden faydalanmak size iyi gelir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>