Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız çekingenliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyacaksınız.

Sıkışık durumlarda birikiminize çok güvenli bakamıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Yeni yılda, bir kısım özelliklerinizde bazı operasyonlar gerekebilir. Zaaflarınızı iyi biliyorsunuz. Ama bazılarından memnun gibi tavırlar sergileyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz. Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, sosyal gruplar ve bağlantıda olduğunuz insanlar vasıtasıyla edinilen parayı temsil edebilir. İşimizi tanıtmak, hedefimize ulaşmak, insanlarla kontak içinde olmak gerekiyor. Çünkü çevreniz ne kadar geniş olursa kazanacağınız miktar o denli büyük olacaktır. Bu örneklemelerden çıkardığımız anlam, reklamın son derece önemli olduğudur. Kişi bazı yeteneklere sahip olabilir. Gerçekten işinin ehli de olabilir. Ancak dışa açılmıyorsa ve bazı kişilerle bağlantılar kuramıyorsa gelir kaynakları yaratabilmesi zordur. İşte bu zorluk bir hayli canınızı sıkar. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, paraya bakış açınız değişiyor. Öyle har vurup harman savurmayacaksınız. Özellikle yatırım, biriktirme, üretime dönük düşünme şu günlerde bir hayli yoğun. Çünkü biliyoruz ki, parasız olmuyor. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, kazancınızla alakalı konularda destekleyicidir. Ancak uyulması gereken noktalar vardır. Bu noktaların başında, sosyal ilişkileriniz ve çalışma hayatının içinde birebir temasta bulunduğunuz insanlarla güç birliğinde bulunmak, ortaklaşa hareket etmek, sorumsuz davranmamak geliyor. Mali açıdan güçlenmek ve köklü bir değişimde bulunmak için olabildiğince akıllı davranmak lazım. Bilirsiniz güçlü konumda bulunan kişilerle ilişkinize dikkat ederseniz isteklerinizi kabul ettirmeniz kolaylaşır, yeteneklerinizi doğru alanda değerlendirirseniz huzurlu biryaşamınız olur, önceliklerinizin farkında olursanız boşa zaman kaybetmemiş olursunuz ve zamanı iyi değerlendirirseniz başarıya ulaşmanız mümkündür. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu parayı mutlak bir güç aracı olarak görebilirsiniz. Cebimde param varsa güvende olurum, kontrolü sağlarım, kimsenin idaresi altına girmek zorunda kalmam diye düşünürsünüz. Güvenlik, istikrar olgularına önem veren birey, ne pahasına olursa olsun liderlik gücünü elinde tutmaktan yanadır. İşte bunun için kökleşmiş ve kalıcı işler aracılığıyla parasını kazanmayı tercih eder. İş görüşmelerinde veyaseçimlerinde sorumlulukları doğrultusunda düşünür ve ona göre almak istediği miktarı kendine güvenli bir şekilde öne sürer. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu geçişinde, canınızı yakan, sizi rahatsız eden insanları içinizden affetmek gelmez. Akrep burcunda ilerleyen Ay, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal gündeminiz hız kesmiyor. Arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve size güven veren ilişkiler kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Geleceğe daha fazla ümitle bakmak niyetinde olabilirsiniz. Ancak bunu yaparken harcamalara dikkat.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal beklentilerinizin henüz gerçekleşmemiş olması aşk ve sosyal hayatınızda gerilime neden olabilir. Finansal beklentilerinizin ilişkinizi yıpratmamasına özen gösterin.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecek. Gün içinde mücadele edeceğiniz konularda daha dikkatli davranmalısınız. Alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz. Daha fazlası sorun yaratabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzü başkalarına göstermek isteyeceksiniz. Parasal konularda baskın fikirlerinizi ve etkili gücünüzü ortaya koymaktan kaynaklanan bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi son derece güçlü ve sağlıklı hissedeceksiniz. Komşularınız ve arkadaşlarınızla çok hoş programlar yapabilir, birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Dikkatiniz ve düşünceleriniz harekete geçtiği için kararlı ve dengeli davranacaksınız. Sevdiğiniz de sizden çok etkilenecek.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>