Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belli ki, sevgilinizin aklını başından almışsınız. Ama siz de pek farklı bir durumda görünmüyorsunuz. Bir gün mutlaka, bulutların üzerinden yere ineceğinizi söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz.

Son günlerde olağanüstü yoğun olmanıza karşın, işlerinizi sizi fazla yormayacak biçimde ayarlayabiliyorsunuz. Önümüzdeki hafta, bir iki gününüzü alacak biryolculuğunuz olabilir.

Ailenize ait toplu parayı pek iyi değerlendiremiyorsunuz. Para işlerinde biraz sağlamcı oluşunuz sizi frenliyor. Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız bazı işlerinizi bugün tamamlayabileceksiniz. Canınızı sıkan olaylar üzerinde düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Küçük bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ancak bunlar çok önemli sorunlar olmayacaktır. Beklentileriniz konusunda kendinize önemli hedefler koyabilirsiniz ancak yaşadığınız bazı sorunların çözümünün zamanla geleceğini ve bazı şeylerin süreç sorunu olduğunu kabul etmelisiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:30 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında güne uyanmaktasınız. İnsan böyle bir enerji altında, kimlere bağımlı olduğunu, etrafındaki insanların ne kadar dost olduğunu düşünüyor. Kendimizle birebir kalmaktan hoşlanmıyoruz. Ancak bunu kimsenin bilmesinden yana değiliz. Sevgilimizin bize güven vermesini istiyoruz. Maddi açıdan rahat yaşamaktan yanayız. İlişkimiz söz konusu olduğunda, Ne olacak bu beraberliğin sonu? Diye düşünmeden edemeyiz. Ancak bugün enerjiler sizden yana. Öğle sonrası güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Saat 11:33 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, iş-eğitim-uzaklara yapılacak yolculuklar gibi her alanda size başarı, güzellik ve  enerji  verici, ayrıca güçlenmenizi sağlayıcıdır. Bir işi kolaylıkla öğrenmeniz, bir sorunu rahatlıkla çözümlemeniz bu görünüm sayesinde mümkündür. Yurtdışıyla alakalı işlerde ilerleme şansı verir. Yeni insanlar, yeni ortamlar, ortaklıklar yönünde başarılı girişimlerin işaretçisidir. İnsanların rahatlıkla dikkatini çekebilirsiniz. Bilginizi geliştirebileceğiniz, yeteneklerinizi dışa karşı sunabileceğiniz bu görünümle, her işin altından kalkabilirsiniz. İnancınız yükselir. Kendinize güven duyarsınız. Geçmişe ait olumsuz durumları artık geride bırakarak yol alırsınız. Sosyal ilişkiler, idealleriniz, hedefleriniz doğrultusunda güç kazanırsınız. Saat 12:18 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmenizi sağlar. Günün şansı, bereketi, güzelliği sizlerle olsun. Elinizi attığınız her işte mutluluk, başarı ve huzur dileklerimle,  

14 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz.. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacak, arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız.

14 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir. Doğru değerlendirmeli ve diğerlerinin kafa karıştırıcı seslerini görmezden gelmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

14 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşırı duygusal ve hassas olacağınız bir gününüzdesiniz. Ancak gün içinde mücadeleci ve soğukkanlı olmanız gereken durumlar gözüküyor. Bu yüzden kontrolü ele almalı ve dikkatinizi işinize vermelisiniz. Ortaklı para ve yatırımlara dair bazı gelişmeler yaşanabilir. Bazı alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni bir bütçe planı oluşturabilirsiniz.

14 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Mars size aşk yaratıyor. Sevdiğiniz kişinin yanında kendinizi huzurlu ve sakin görmenizden dolayı rahat hareket etmeye başladınız. Zaten o da sizin böyle olmanızı istiyordu. PARA: Bugünlerde giriştiğiniz her işte olumsuzluk yaşıyorsanız harcamalarınızı en aza indirmelisiniz. Yarın zorlu bir gün olabilir. SAĞLIK: Bugün nefes alırken sırt bölgeniz veya göğüs kafesinizde ağrılar olabilir. Bu da demek oluyor ki akciğerlerinizi üşütmüşsünüz.

14 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

14 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>