Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belli ki, sevgilinizin aklını başından almışsınız. Ama siz de pek farklı bir durumda görünmüyorsunuz. Bir gün mutlaka, bulutların üzerinden yere ineceğinizi söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz.

Son günlerde olağanüstü yoğun olmanıza karşın, işlerinizi sizi fazla yormayacak biçimde ayarlayabiliyorsunuz. Önümüzdeki hafta, bir iki gününüzü alacak biryolculuğunuz olabilir.

Ailenize ait toplu parayı pek iyi değerlendiremiyorsunuz. Para işlerinde biraz sağlamcı oluşunuz sizi frenliyor. Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden emin görünüşünüzün arkasında, anlaşılmaz bir güvensizlik barındırıyorsunuz. Ama bunu, bir sorun olarak da yaşamıyorsunuz. Karakteriniz bu ikileme alışmış gibi görünüyor. Bazen en uç şekliyle ortaya çıkan güvensizliğiniz, arkadaşlarınız tarafından şakacılığınıza yoruluyor. Sonuçta, bir problem yok denilebilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, sosyal çevremizle olan iletişimin önemini vurguluyor. Biz kendimizi güzel görmek, güzel bulunmak, güzel göstermekten yanayız. Grup içinde veya genelde dış ortamlarda farkımızın bilinmesi bizim için önemli. Ancak bir yandan da, maddi durumumuz bizi sıkıştırıyor. Farklı tarzda yaşamak isterken, belli bir ücretle çalışmak ve ona göre davranmak zorunluluğu bizi yorabilir. Hesaplı alışverişlerde bulunmak, paranıza göre hareket etmek gerekebilir. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri gözden geçirmekte yarar var. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişinde, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, ciddi kararlar almamızda ve bunları yerli yerine oturtmamızda etkili olacağını gösteriyor. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman çalışmalarınızda yavaşlamalar söz konusu oluyor. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neler yapmaya çalıştığınız konusunda fazla açık olmanız, bazı kişilerin planlarınızı bozmasına neden olabilir. Dolayısıyla, daha yalnız çalışmanız ve evraklarınızı düzenli halde tutmanızda fayda var. Çok çalışmak ve ön hazırlıklar yapmak gereken günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde ilişkilerinizde ani kopmalar yaşanabilir. Tartışmaları fazla uzatmamakta fayda var. Günün ikinci yarısı çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sakin olmaya bakın.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ortamlarınızda konuşulan planları halletmek için çok uygun bir gün olabilir. Kafanızda birçok fikir var. Bunları en etkili şekilde hayata geçirmek istiyorsunuz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcu geçişi devam ediyor. Ancak uzun bir Ay boşluğu da söz konusu olacak. Yardım edip yardım görebilirsiniz.Maneviyat ve merhamet hissinizle köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren özel hayatınıza önem vereceğiniz, ateşli bir cuma akşamı deneyimleyebileceğiniz fırsatlara sahip olabileceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 34" R
Ay
Aslan
18° 57' 21" R
Merkür
Koç
29° 06' 07"
Venüs
Boğa
19° 05' 08"
Mars
Koç
10° 59' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 34"
Satürn
Balık
17° 44' 43"
Uranüs
Boğa
23° 11' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 16"
Lilith
Başak
24° 58' 00"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>