Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona verdiğiniz değerin karşılığında sergilediği yarı küskün tavırların, bambaşka nedenleri olabileceğini de hesaba katmalısınız. Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini düşünüyorsunuz. Bunun yarattığı tepkisizlik sakıncalı olabilir.

İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın, aldığınız sonuçlarda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor. İşlerin bu kadar çabuk yoluna girmesi zamanlama sorunları doğurabilir.

Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek. Para tartışmalarıyla size zorluklar yaşatan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor.

Üzerine gitmekte geciktiğiniz problemler, ilerde daha da çözülmez olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemsediğiniz bir yakınınız sizi belli konularda şaşkınlığa uğratabilir. Onun muhtemel bir hatasındaki kararlılığı, sizdeki önemini aşındıracak. Bu konuda haklı görülme ihtiyacı hissedeceksiniz. Özellikle istemediğiniz durumlarda davranışlarınıza müdahale eden biri, şu sıralarda alacağınız birtakım kararlarda sizi etkilemeye çalışacak. Bu ilişkide kendinizi başka nedenle sorgulayarak, yanlış yerde çözüm arıyorsunuz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:20 Venüs-Pluto görünümü, gerek ilişki, gerek çalışma hayatınız ve gerekse emek sarfettiğiniz konular üzerinde etkilidir. Güven duymadığı, inanmadığı bir yolda yürümekten çekinen kişi, bu denli sağlam düşünmesinin karşılığını almak ister. İlişkilerinde dikkatli olmaya çalışır ve çatışmalara meydan vermemek için gayret sarfeder. Parasal konularda güce fazlasıyla ihtiyacı vardır. Fırsatların daima kazandırıcı olmasını arzular. Saat 08:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi  altında,  mesleki faaliyetlerinizde detaylı işlerin önemi artabilir. Ancak angarya işlerden, size  akıl verilmesinden hoşlanmazsınız. Fakat normal zamanlara göre, daha sıkı çalışmanız mümkündür. Saat 17:27 Ay-Mars görünümü, her konuda başarılı olma arzunun da belirtecidir. İşin günlük stresi ve yoğun çalışma programı zorlayıcıdır. Üstünüzdeki baskılardan bir an evvel kurtulmak istersiniz. Çünkü bütün bunlar sizde stres yaratmaktadır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte birçok organizasyon gerektiren çalışmalar içinde olacak ve yaptığınız işlerden duygusal tatminler sağlayacaksınız. Akıl vermek hoşunuza gidecektir. Planlarınızı gizlemek için yeterli nedenleriniz mevcut atıyorsunuz. Dostlarınızı, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyeceklerdir. Bugün, zorlandığınızı hissedeceksiniz..

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından gelecek yardımlara güvenmeniz yanlış olur. Yanlış bilgi ya da haberlere dayalı ilginizi çekmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermemeniz ve daha fazla soru sormanız ya da araştırmacı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili olumlu değişiklikler size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızla duygularınızın çakışacağı bir gün. Dolayısıyla gergin olabilirsiniz. Yalnız kalıp düşünün. Anlık mutluluklardan kaçının.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi göstereceğiniz ve ortaya koyacağınız aktif bir gün olabilir. İş yoğunluklarınızı kendi isteklerinize göre yönlendirebilirsiniz. Bugün, para kazanma arzunuz yüksek olacak.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işlerinizle zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bunları titiz bir tasnifleyip sonlandırabilirsiniz.Yürütmekte olduğunuz proje ve benzeri konularda geliştireceğiniz matematiksel yaklaşımlar ve titiz çalışma prensibi taktir toplayabilir. Akşam saatleri isearkadaşlarınızla keyifli dakikalar yaşayabilir, bir yorgunluk yemeğine katılabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 48' 36" R
Ay
Aslan
21° 03' 24" R
Merkür
Koç
29° 18' 45"
Venüs
Boğa
19° 17' 57"
Mars
Koç
11° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 01"
Satürn
Balık
17° 45' 27"
Uranüs
Boğa
23° 12' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 48"
Lilith
Başak
24° 59' 09"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>