Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona verdiğiniz değerin karşılığında sergilediği yarı küskün tavırların, bambaşka nedenleri olabileceğini de hesaba katmalısınız. Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini düşünüyorsunuz. Bunun yarattığı tepkisizlik sakıncalı olabilir.

İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın, aldığınız sonuçlarda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor. İşlerin bu kadar çabuk yoluna girmesi zamanlama sorunları doğurabilir.

Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek. Para tartışmalarıyla size zorluklar yaşatan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor.

Üzerine gitmekte geciktiğiniz problemler, ilerde daha da çözülmez olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önemsediğiniz bir yakınınız sizi belli konularda şaşkınlığa uğratabilir. Onun muhtemel bir hatasındaki kararlılığı, sizdeki önemini aşındıracak. Bu konuda haklı görülme ihtiyacı hissedeceksiniz. Özellikle istemediğiniz durumlarda davranışlarınıza müdahale eden biri, şu sıralarda alacağınız birtakım kararlarda sizi etkilemeye çalışacak. Bu ilişkide kendinizi başka nedenle sorgulayarak, yanlış yerde çözüm arıyorsunuz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:14-08:37 arası Ay-Boşluk etkisinde bir şeyleri kafamıza takmadan güne dinlenmiş şekilde uyanmak en güzelidir. Hayat devam ediyor ve her doğan günün yeni bir güzelliğin işaretçisi olabilir. Böyle düşünelim ve kendimizi motive edelim. Saat 08:37 Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Sorunlarımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Sevdiğiniz dostlarımızla bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek bizi rahatlatabilir. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden bir telefon alabilir, onları maddi anlamda desteklemek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden gelen sürpriz ve hızlı getiriler günü rahatlatabilir. Moralinizin ve keyfinizin yerinde olduğu bir gün olabilir. Tadını çıkarın.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ortaklaşa işlere ve başkalarından beklentilerinize dikkat etmelisiniz. Bağlayıcı durumlar içinde olabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen tutturduğunuzu bırakmıyorsunuz. Gerçekleşemeyecek şeyler yüzünden üzülen taraf oluyorsunuz. Her zaman kendi şartlarınızı belirleyin boş yere üzülmeyin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlerken bireysellik ve kişisel girişimler önem kazanıyor. Cesur ve korkusuz yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkinizde söz sahibi olabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sadece somut gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Konuşmalarınızı ve duygusal aktarımlarınızı akşama kadar halletmeye çalışın, sonrasında biraz zorlanabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz. Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Yalnızca ihtiyaçlarınız için gerekli alışveriş planı hazırlayabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 54"
Ay
Kova
15° 28' 48"
Merkür
Koç
17° 31' 24"
Venüs
Boğa
02° 48' 20"
Mars
Koç
00° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 58"
Satürn
Balık
16° 42' 13"
Uranüs
Boğa
22° 25' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 29"
Lilith
Başak
23° 30' 01"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>