Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızda geçmiş olan bir tartışma, mantıksızlığınız yüzünden büyümüş. Gerçekçi olmayan davranışlarınız sevgilinizin tahammül sınırlarını biraz zorluyor. Sizin olgulaşmanızı istiyor.

Bugünyerinizde daha aktif olmanız gerekebilir. Eski kağıtları gözden geçirmeniz gerekecek bir işle uğraşmanız olası. Zihninizi daha dinç tutmanız gerekebilir. Özellikle bugünlerde buna çok ihtiyacınız olacak.

Bir yerden gelmesini beklediğiniz paraya bayağı bel bağlamışsınız. Bu paranın gecikmesi moralinizi bozduğu gibi, bu paraya bağlı bazı işleri ertelemenizi gerektirebilir.

Sevgilinizle ya da bir yakınınızla bir konuda aynı hevesi paylaşmamanız tatsızlıklara yol açabilir. Fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilir, hiçbir şey yapmak için isteğiniz olmayabilir. Günün ortasında aktifleşecek, bir kaç telefon görüşmesi yapacaksınız. Yeni ufuklara yelken açmak için müthiş bir arzu duysanız da bunu gerçekleştirecek basireti toplayamıyorsunuz. İlk adimi atmanın zorluğu, bu kararı almanızı erteliyor. Oysa böyle bir atilimin tam zamanı. Önünüz açık.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 15 Nisan saat 01:51-1 Mayıs saat 05:00 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Yararlı, kazandırıcı olan işlere yönelecek ve sağlamlık arayacağız. Uygulanabilir işler bizim için önemli olacak. Bilindik, alışıldık, denenmiş usullerle çalışmayı tercih edebiliriz. Kimseyle öyle sıkı fıkı olmadan, düşüncelerimizden taviz vermeden işimizi gücümüzü yapmaktan yanayız. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, ortaklaşa işler için başkalarıyla bağlantı kurmamız gerekebilir. Organizasyonlar, medya faaliyetleri, internet üzerinden kurulacak bağlantılar, alış-satış, görüşmeler yoğun olur. Saat 05:52 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, yaşamınızı ilgilendiren çok önemli bir karar verilecekse enine boyuna düşününüz. Durumları tarafsız bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 05:59 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatlerde pek keyifli olmayabiliriz. Saat 07:25 Venüs-Satürn karşıt görünümü, ikili ilişkilerde bir test dönemidir diyebiliriz. Fikirsel anlaşmazlıklar, hayata bakış açımız, ortaklaşa düşünmemiz, ileriye yönelik hedeflerimiz aynı değilse, aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Buortaklıklarında da geçerlidir. Verimli biryapmak, başarılı ilerlemek istiyorsak, buna uygun kişilerle yola çıkmalıyız. Zaten Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, asıl arzumuz maddi ve manevi açıdan tatmin edici adımlar atmaktır. İşte bu görünüm, ilişkilerimizde gerek bizim gerekse karşı tarafın belli bir mesafe koyarak düşünme halidir. Saat 13:52  Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Parasal konularda bazı belirsiz durumların yarattığı sıkıntılar ön planda olsa da,  inancınızın yüksekliği sizi karamsar düşünmekten uzaklaştırdığı gibi daha güzel bir yaşam için umutlarınızı çoğaltıcı bir enerji yayabilir. Maddi konularda, bağımlılıklarınız ön plana gelebilir ve isteklerinizi elde etmek adına fazlasıyla iyimser davranabilirsiniz. Sevgiyle her türlü zorluğun üstesinden gelinir. Güzelliklerle buluşacağımız, ayrılıktan uzak duracağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız çalıştığınız zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşırı endişeli tavırlar içinde olduğunuz zaman çalışmalarınızda yavaşlamalar söz konusu oluyor. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. Bazı bütçe sorunları gündeme gelecek.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında ruhen ve fiziksel olarak kendinizi iyi hissedebieceğiniz günlerdesiniz, ama ilişkiler stres içeriyor veya bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Dolayısıyla başkasının ipiyle kuyuya inmeden önce iki kere düşünmeli ve gerçekçi olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginliği ve duygusallığı aynı anda yaşayacak kadar belirsizlikler yaşıyorsunuz. Hiç bir şeye odaklanamayıp olduğunuz yerde sayıyorsunuz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal etkinlikler, arkadaş çevreniz, toplantı, görüşme ve kariyer gelirleri ile ilgili problemlerle karşılaşabilir, özellikle arkadaş çevrenizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. İleriye yönelik hedef belirlemek yerine varolan şartları değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>