Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz.

İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir. İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor.

Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın. Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir.

Yarım kalan bazı gelişmelerde sorumluluklarınızı yeterince değerlendiremiyorsunuz. Bu davranışınız bugünlerde hakkettiğiniz eleştirileri getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusallığınızda biraz durulma görülebilir. Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok, ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çabuklaştıracak.

15 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününe, üç görünümle adım atacağız. İlk iki tanesi, saat 01:10 ve saat 20:54 de gerçekleşecek. Merkür ve Venüs gezegenleri Kuzey düğümle görünüm yapıyor. Biz de hem dostluklarımızı hem hedeflerimizi hem de yapmak istediklerimizi gözden geçirmek zorundayız. Zaman zaman iletişime önem versek de, biraz daha içe yönelerek kendimizle temasta kalmayı, ancak çok güvendiğimiz, kafa dengi arkadaşlarımızla sohbeti yeğleyebiliriz. Hani sorun, karmaşa veya farklı görüşlere pek açık olmayabiliriz. Belli bir sınırda tutarak, mesafeli davranışlar sergileyebiliriz. İşlerimize, hedefimize yönelik gelişmeler olduğunda dışarıyla bağlantı kurmayı yeterli görebiliriz. Saat 08:10 Mars-Satürn arasındaki görünüm, iç dünyamızda bir hayli duyarlılık yaratabilir. Kendimizi dışarıyla alakalı konularda geriye çekmeye meyilli oluruz. Bakarız şöyle etrafımıza. İnsanların tavırları, düşünceleri, hal ve davranışları bizi rahatsız edebilir. Hemen hemen bir çok kişinin sadece almaya dönük, boş şeylerin peşinden koşan, gereksiz yere zaman kaybettiren yanları olduğunu fark ederiz. Bu bizde endişe yarattığı için, doğal olarak mesafe koymayı tercih edebiliriz. Bu biraz da, Satürn-Yay geçişinin fikirlerimiz, hayat görüşümüz yönündeki olgunlaşma dersidir. Mars-Balık burcunda ilerlediği için, özveri ve sorumluluklar anlamında hassas olabiliriz. Kendinizi tabii ki zorlamayınız. Nasıl rahat hissediyorsanız onu yapınız. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Her işinizde başarı, huzur, mutluluk dileklerimle,

15 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.Ailenizle ilgili düşüncelerinizi olumlu aktarımlarınızla ortaya koyuyor ve onların desteğini görüyorsunuz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta içerisinde evinizi, aynı evde yaşadığınız kişileri ya da ailenizi ilgilendiren konularda zaman zaman bazı sorunlarla uğraşmanız gerekebilir veya aile içi ya da evinizle bağlantılı ilişkilerde stresli durumlar oluşabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Yaylar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

15 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, sizde ruhsal olarak depresif etkiler, sağlık problemleri ve motivasyon düşüklüğü yaratabilecek etkilere sahipken, yakın ilişkilerinizde probleml olan konuların üzerine gitmemeyi tercih edin.

15 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliğinizde sadece duygularınıza göre hareket ederek iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ancak yanılabilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki duygu yoğunluğunun kısıtlama, kıskançlık ve karşıdaki kişiyi sıkacak hareket şekillerine sebep olmasını engellemelisiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 10' 18" R
Ay
Aslan
25° 34' 21"
Merkür
Koç
29° 46' 20"
Venüs
Boğa
19° 45' 38"
Mars
Koç
11° 24' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 20"
Satürn
Balık
17° 47' 02"
Uranüs
Boğa
23° 13' 41"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 57"
Lilith
Başak
25° 01' 39"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>