Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi.

Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmıyorsunuz. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Epeydir bu günleri bekliyordunuz. Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var.

Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermeniz,. özel yaşamınızda hatalar yapmanıza neden olabilir. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size artı bir yük getirebilir. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, kendi içimizde huzuru sağlamak için neler yapabiliriz. Gereksiz endişelerden uzak durup, hayatla bağımızı güçlü tutmalıyız. Evimiz, ailemizle ilgili konularda düzenlemelerde bulunabiliriz. Ailemize yardımcı olabiliriz. Analiz ve gözlem gücümüzün yüksek olduğu bugün, neye ihtiyacımız var, neler eksik bunları gözden geçirerek elde etmeye çalışabiliriz. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünümü, parasal konularda işinizin durumuna göre hem şartlarınızı hem taleplerinizi gözden geçirerek mantıklı bir şekilde düşünmenizde size rehberlik eder. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumludur. Hem ilerisi adına yeni kararlar verebilmenizde hem de geçmiş bir takım mevzuları tekrar gözden geçirmenizde yarar sağlar. Siz sosyal hayatınıza mutlaka önem veriniz. İnsanlarla temasta olunuz. Karşınıza çıkabilecek teklifler, insanlar veya fırsatlar daha fazla insanla tanışmanızı sağlayabilir. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları objektif bir bakış açısıyla değerlendiriyorsun. Geçmişten gelen sorunları çözmen için fırsatlar yakalayabilirsin.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eve yakın durun. Günlük seyahatler veya normalde birlikte takılmaktan hoşlanmadığınız kişilerle görüşmeler gün içinde problem veya tartışma yaşanmasına neden olabilir. Yaşam tarzınızda yapacağınız ufak değişiklikler hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sevdiklerinizle daha çok şey paylaşabilirsiniz. Daha sonraki saatlerde tamamlanması gereken sorumluluklar ortaya çıkabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Geleceğe yönelik hedefleriniz için her konuda başrol oynamaya hazır bir oyuncu gibisiniz. Bu konunda en fazla ilginizi çeken şeyler maddi durum. İyi bir gündesiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının hakkınızda ne düşündüğü veya sizi nasıl gördüğü bugün sizin için biraz daha önem kazanabilir. Bununla birlikte duygularınızı göstermekten de sakınmayabilirsiniz. Tutum ve tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Ay'ın bu alanda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.Dolayısıyla olumsuz deneyimlerden alacağınız öğretilerle daha sağlam ve yararınızı gözetebileceğiniz projelerin üzerine odaklanabilirsiniz. Annenizle hoş vakit geçirmeyi de unutmamalısınız. Ofiste olmasanız dahi kariyeriniz ve meslek alanınıza ait detayları titiz bir bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz olanağa sahipsiniz. Arkadaşlarınızın başarı ve maddi takıntıları üzerine kafa yorabilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliğinizde sadece duygularınıza göre hareket ederek iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ancak yanılabilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki duygu yoğunluğunun kısıtlama, kıskançlık ve karşıdaki kişiyi sıkacak hareket şekillerine sebep olmasını engellemelisiniz.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>