Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun işleri ilişkinizi olumsuz etkiliyor ama siz bunu görmezden geliyorsunuz. Yoksa, bu ilişkiye yeterince önem vermiyor musunuz? Bir partneri olmayanlar için çok önemli bir gün.

Birarkadaşınızla suç ortaklığı yapacaksınız. Suç sizin değil onun. Bu sefer tamam ama her defasında onun açığını kapatamazsınız. Dayanışma kadar uyarıların da önemlidir. Onu uyarmaktan kaçınmayın. Onun da bu uyarılara ihtiyacı var. Kırılmasından korkmanız gereksiz, sizi anlayacaktır.

Bütçeniz için tehlike çanları çalabilir. Bugün büyük bir harcamanın eşiğinden döneceksiniz. Ama bu bütçenizi düşündüğünüz için değil, başka bir nedenle olacak.

Bir yakınınız sizden yardım bekliyor, siz farkında değilsiniz. Çevrenizle daha dikkatli ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeye başlarken ilk adımı atmak sizin için fazla kolay. Bu yol hatalı çıktığında ise bunu genellikle düzeltiyorsunuz ama size pahalıya mal oluyor. Yine bir ilk adımın eşiğinizdesiniz. İlk adımınızın sizi doğru yere götürmesine dikkat edin. Bu ara içki içmek için fazla bahaneniz olacak, ölçüyü kaçırmayın.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba gününün ilk etkili enerjisi, saat 11:49 Ay-Merkür görünümüdür. İletişimin ilişkilerde önemini vurguluyor. Birbirinizi karşılıklı dinlemeli, mantıklı şekilde durumları ele almalısınız. Merkür gerilediği için, bazen yanlış anlamalar olabilir. Dinleyelim, tekrar gözden geçirmede bulunalım. Saat 15:35 Ay-Neptün görünümü etkisinde, bir yandan sizi destekleyici fakat diğer yandan kafanızı karıştıran durumlar oluşur. Tanıdığımızı sandığımız insanlar bile tuhaf davranır. Biz de böyle sanabiliriz. Bu saatte önemli bir karar verilmez. Duygular bizi yanıltabilir. Saat 22:29 Ay-Mars görünümü, partnerinizle paylaşımda bulunmanın, hayatı birlikte anlamanın, konuşmanın, birlikte doğruyu bulmanın sizin için öneminin göstergesi. Birbirinizden farklı düşünseniz bile, ortak bir noktada buluşmaktan yanasınız. Size bunları düşündüren bu görünüm ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 23:45 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi yenilikler, heyecanlara, gelişmelere davet ediyor. Kendi geleceğinizi bireysel anlamda düzenlemenizde, becerilerinizi gösterecek alanlara yönelmenizde destekliyor. Siz geleceği merkez aldığınızda, karşınıza çıkacak fırsatlara hiç şaşırmayınız. Bir yol belirleyiniz, iradeli bir şekilde ona yöneliniz. Bilgilenmek, görmek, tanımak için dünyaya açılınız. Dar kalıplar içinde düşünmeyiniz. Dışarıda bir hayat var. Onu öğrenmek için hevesli olunuz. Mutlu, huzurlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içine pes etme duygusu gelse de, her şeyi ne kadar zor şartlar altında elde ettiğini hatırlayıp vazgeçebilirsin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili olumlu ve güçlü değişikliklerle gündeme başlıyor olabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Yaşayacağınız olaylarla ilgili denge kurmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Sorumluluklarınız artabilir.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş seyahatlerini pek sevmiyor olsanız da bu ara sevmek zorunda kalacaksınız. Zaman kaybınızı kurtarmak için dönüşte ailenizle vakit geçirmeyi çok isteyebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde ve özel hayatınızda güvensizliklere açıksınız. Bu ilişkilerinizde anlaşmazlıkların görünür hale gelmesine neden olabilir. Suçu başkasına atmadan önce biraz sakinleşmelisiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay'ın İkizler burcundaki seyahati size partnerinizle beyin fırtınası yaptırır. Havada uçuşan farklı fikirlerinizi bir simya formülüyle aynı kapta eritebilmek kişisel çabanızla gerçekleşir. İş hayatınızda bilgiye dayalı çözümler bulmak, karşınızdakileri fikirlerinizle etkilemek, araştırarak bulduğunuz verileri sunumlar eşliğinde herkese yaymak için faydalı bir gün.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 13" R
Ay
Koç
18° 51' 22" R
Merkür
Koç
20° 16' 43"
Venüs
Boğa
08° 12' 42"
Mars
Koç
04° 13' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 41"
Satürn
Balık
17° 04' 21"
Uranüs
Boğa
22° 41' 01"
Neptün
Balık
29° 04' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 04"
Lilith
Başak
23° 59' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>