Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir dost ziyaretinde öğrendiğiniz bir şey canınızı sıktı. Bunu işitmekle kalmayın, bir polis müfettişi gibi didikleyin. Korkmayın kimseye ayıp olmaz. Hani milletin ağzı torba değil diye bir deyiş vardır. Sevda meseleleri bu deyişin tam yerini bulduğu yerdir. Ayrıca hiç mi güven taşımıyorsunuz.

Bağımsız birçevirme isteğiniz dikkat edin, bir saplantı halini aldı. Projesi çok, parası yok bir sürü girişimci(!) sizin gibiler için piyasa araştırması yapıyor. Bugün bunlardan biriyle bir arkadaşınız aracılığıyla tanışacaksınız. Onun girişimciliğini bir etüt edin, belki polis çağırmanız bile gerekebilir.

Birikiminiz tehlike altında. Çünkü şu kendi başınatakıntınız yüzünden tanıdık tanımadık bütün dillerde dolaşıyor. Dönem para kazanmaya değil, ama para kaybetmeye çok uygun. Sizi bu doğrultuda uyarıp yönlendirmeye çalışan dostlarınızı da cesaretsizlikle suçluyor. Cesaret iyi bir şey, ama hangisi ? Biliyorsunuz deli cesareti diye bir cesaret türü de var.

Cesaretini hat safhada. Fakat ani kararlar almaktan ve riske girmekten kaçınmanız gereken bir dönemdesiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür retrosu bugün başlıyor. Kariyerinizde vehayatınızda iletişime her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız konusunda daha çok kafa yormanız gereken durumlar ortaya çıkabilir, sabırlı davranmalısınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, sizi destekleyici ve kuvvetlendiricidir. Fikirlerinizi, planlarınızı, isteklerinizi kolaylıkla uygularsınız. Başkaları üzerinde etkili olursunuz. Yolculuk, haberleşme, etkin kararlar almada bu görünüm size yardımcıdır. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü çalışma hayatımız, eğitim ve önemli konularda dikkatlice bakmayı gerektiriyor. Çünkü Merkür geriliyor ve güven olgusu her şeyde önem taşıyor. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz. Saat 17:30 Ay-Mars görünümü, huzur ve maddi güvenliğin yaşamınızdaki önemini bir kez daha belirliyor. Ancak sağlığınızı da düşünmeniz gerekiyor. Yani ne için mücadele etmek istiyorsanız ona göre düzenlemede bulunmakta fayda var. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, ilişkilerimizde huzur ve emniyet duygusu kıymetleniyor. Verimli, sağlıklı, güvenli bir hayat istiyoruz. Evimizin, kendimizin ihtiyaçlarını karşılamaktan yanayız. Aklımızda, gönlümüzde hep bu olgular baş tacı ediliyor. İstiyoruz ki, problemler geride kalsın ve artık bir rahat nefes çekebilelim. Kimseye ödün vermekten yana değiliz. Beni bilen bilir, gerisi kendi bilir diye düşünüyoruz. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın desteği planlı olmanı sağlıyor. Ayrıca fiziksel potansiyelini ortaya koyuyorsun. Sabrın iç dünyana çok iyi gelecek.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızda ki bazı eksiklikleri fark edebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda aksiyon almak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Fikirlerinizin ifade etmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlükakışınızı düzenlemek, gününüzekonularında güzel bir program oluşturmak bu hafta başında önemli olacak. Parasal işlerinizde ilişkilerinizi iyi dengelerseniz, güzel fırsatlar yakalarsınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca geri gidecek olan Başak burcundaki Merkür, kariyer planlarınızı askıya almanıza neden olur. Bu dönemde sunum ve önemli toplantılar düzenlemekten kaçının. Üst düzey yöneticinizin acımasız eleştirileri canınızı sıkıp, moralinizi bozar. Bu enerjinin kalıcı olmadığını fark edip sakin olun.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 11" R
Ay
Koç
17° 50' 05" R
Merkür
Koç
20° 13' 32"
Venüs
Boğa
08° 07' 34"
Mars
Koç
04° 10' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 42"
Satürn
Balık
17° 04' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 50"
Lilith
Başak
23° 58' 45"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>