Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok şey bekliyorsunuz fakat siz de bu konuda fazla girişimde bulunmuyorsunuz. İlişkinizde biraz daha aktif olmalısınız.

İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız ile bir çok insanın takdirini topladığınız gibi bazı insanlar da sizi çok kıskanıyor. Kendinizi yaptığınız işlerden ötürü fazla övmemelisiniz yoksa kendinize bir çok düşman edinebilirsiniz.

Yaptığınız harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve acil ihtiyaçlarınız dışında da pek bir masrafta bulunmuyorsunuz. Böyle devam edebilirseniz önemli bir miktar para biriktirebilirsiniz.

Eski sevgilinizle bugün bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ona şu anda yaşadığınız özel hayatınızla ilgili fazla bilgi vermemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir problemi kafanızda çok büyütecek ve olaylara olmadık şekilde sinirli tepkiler vereceksiniz. Öğleden sonra ailenizden birinin sürpriz ziyareti ile şaşırabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kafanızda tatil planları var. Fakat işlerinizi bir türlü yoluna koyamıyorsunuz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 08:17 itibariyle Venüs-Neptün arasındaki faydalı akış biraz rahatlatıcıdır. Dış dünyanın zorlukları, yoğunlukları arasında bocalarken, birçoğumuz kendimizi düşünecek halde olamıyoruz. İşte bu enerji, ihmal ettiğimiz duygularımızla bizi yeniden buluşturabilir. Güven içinde yaşama ve sevdiklerimizi kanatlarımızın arasına alma hissiyatımızı güçlendirebilir. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, aşkı tenimizde, ruhumuzda, yanı başımızda bulmak, yaşamak arzumuzun işaretçisidir. Belki kimse görmez, anlamaz ama, biz sevilmek, korunmak, kollanmak isteriz bu saatlerde. Geçmişi, yaşadıklarımızı, bizi mutlu eden anıları tekrar hatırlarız. Yorgun yüreğimiz canlanmak ister, bedenimiz huzura özlem duyar. Tüm tasalarımız, kaygılarımız geride kalsın artık diye içimizden geçiririz. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, hem olumlu hem de yüreklendirici bir enerji olarak akşam saatlerini güzel geçirmenizi sağlıyor. Kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilir, başkalarının ilgisini çekebilirsiniz. Amacının farkında birey olarak cesaretiniz takdir edilecek düzeydedir. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, arzu ettiğiniz güzellikleri satın almak, elde etmek amaçlı girişimlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Gücünüzün yükseldiğini hissedersiniz. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmezsiniz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgürce aşk yaşama arzumuz ve dilediğimiz gibi günü geçirme isteğimizdir. Hem paylaşımda bulunmak hem ortaklaşa bir şeyler yapmaktan keyifg alırız. Canlıyız, hareketliyiz ve keyifliyiz. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, sizin için gayet olumlu, hoş, canlı, aktif edici bir enerjidir. Karşı cinsle ilişkiniz güçlenir. Moral duygunuz yükselir. Fiziksel anlamda gücünüz artar. Yolculuk için olumlu bir görünümdür. Farklı ve yeni bir şeyler için planlar yapabilirsiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve tutarlı, duygularınızı kontrol ederek istediğinizi elde etmeniz anlamına gelir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili önemli kararlar vermek mümkündür. Hayatın eğlenceli ve aktif yanlarının tadına varabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan ne yapacağınızı bilerek ilerlersiniz. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duyduğun insanlar ve ilişkiler sana cesaret veriyor. Uzun zamandır emek verdiğin bir işte kandırıldığını öğrenebilirsin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önemli toplantılar ve ziyaretler zamanınızın tamamını meşgul edebilir. İlişkilerde dengeyi bulmanın aslında zor olmayacağı bir gün diyebiliriz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcı alanda yapabileceğiniz çok şey var. Aşkta ve sevdiklerinizle ilişkilerde daha az ısrarcı olmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınızı kullanmanız sizin için daha iyi olacak. Olaylar karşısında ani tepkiler vermekten kaçının ve samimiyetinize güvenilmesini sağlayın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ve aile ortamları- nıza olumlu biçimde yansıyacak. Ailenize ve büyüklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar sağlığınıza biraz daha fazla ilgili göstermelisiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlardan beklediğiniz ödeme haftanın son günü hesabınıza yatabilir. Böylece sizin de içiniz rahat eder. İş projelerinizle ilgili önemli bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Artık yeni bir yıllık kariyer planınıza odaklanabilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızın davetlerine katılabilir, oldukça keyifli vakit geçirirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 00" R
Ay
Koç
18° 32' 59" R
Merkür
Koç
20° 15' 45"
Venüs
Boğa
08° 11' 09"
Mars
Koç
04° 12' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 23"
Satürn
Balık
17° 04' 15"
Uranüs
Boğa
22° 40' 57"
Neptün
Balık
29° 04' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 60"
Lilith
Başak
23° 59' 05"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>