Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız teklifler önemli. Koşullarınızın elverişsizliği sizi engellememeli. Birtakım şeyleri artık yerli yerine oturtmanız için, şartlarınızı zorlamanızda yarar var.

Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Birçok şeyi siz belirlemek istiyorsunuz. İsteğinizin, bilginiz dışındaki para ilişkilerini ve yabancısı olduğunuz alışverişleri de kapsaması biraz fazla. Bu konulardaki egemenlik arzularınız iyi niyetlere bağlı, ama yine de rahatsız edici.

İlginizin çekilmeye çalışıldığı olaylara karşı ısrarla ilgisiz bir tavır içinde olmanız, hakketmediğiniz kuşkuları doğuruyor. Yakın çevrenizde de olsa duyarsız kaldığınız bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İç dünyanıza dönebilir ve hayatınıza ilişkin kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Gizli bazı iletişimleriniz olabilir. Maddi konulardaki çalışmalarınız ve planlarınız devam ediyor. Küçük bazı başarılar elde edebilirsiniz. Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüzü saat 10:03 itibariyle etkili olacak  Ay-Boğa burcu geçişiyle karşılıyoruz. Bu enerji bize  inandığımız bir şeyden vazgeçmememiz, değerlerimize sahip çıkmamız, kazancımıza göre hareket etmemiz gerektiğini söylüyor.  Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 21:49 itibariyle Venüs-Neptün arasındaki faydalı akış biraz rahatlatıcıdır.  Dış dünyanın zorlukları, yoğunlukları arasında bocalarken, bir çoğumuz kendimizi düşünecek halde olamıyoruz. İşte bu enerji, ihmal ettiğimiz duygularımızla bizi yeniden buluşturabilir. Güven içinde yaşama ve sevdiklerimizi kanatlarımızın arasına alma hissiyatımızı güçlendirebilir. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi arttırmak ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmamalısınız. Kişiselliğinizin güçlenmesiylehayatınızda çevrenizdeki kişilere meydan okuyan bir tavır sergileyebilirsiniz. Tepkiselliğinizi ılımlı kullanmanızda yarar var.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz. Bunu yapmadan ilerlemek zor olsa da, bu tavır da riskli sonuçlar doğurabileceğe benziyor. Bugün için, biraz gevşemeye zaman ayırmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda uğraş gerektiren konular ve değişiklikler olabilir. Ev ve parasal işler üzerinde durabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırsızlığınızı ön plana çıkartıyorsunuz. Mars'ın hakimiyetine kapılmamalısınız. İçinizden geçenleri ani söylemeniz başkalarını kırıyor. Bu konuda fazla dikkatsiz davranıyorsunuz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda pozitif ve yeni kararlar alabilir, sosyal ortamlar, etkinlikler vehayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Küçük kazalar ve spor sakatlıklarına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında kuracağınız güzel ilişkiler, ev ortamınıza olumlu yansıyacak. Ailenize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla ilgi göstermelisiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızda ön planda olmaya özen göstermeniz için destekliyor sizi. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay’la eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizler ise eski bir aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>