Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin. Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda, birilerinin şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız. Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir.

Çekici bulup ihtiyaç hissettiğiniz konularda doğru ortamları belirlemeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda görev bilincinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz. Bu, riskli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarınıza ve genelde çevrenizde bulunanlara karşı nazik, arkadaş canlısı, pozitif ve uyumlu davranmanızı sağlayıcıdır. Neşeli, paylaşıma açık, kibar ve gayet seçkinsiniz. Bir kutlama, parti veya bir etkinlikte gözler üzerinize çevrilir. Belki de bu saatte karşınıza çıkan kişi, sizi bir hayli etkileyebilir. İnsanlar sizden söz ederler. Doğallığınızla göz doldurursunuz. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 19:45 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, ifade gücünüzü yükselticidir. Hem çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunabilir hem de düşüncelerinizi sosyal ortamlarda dile getirebilirsiniz. Saat 19:53 Ay-Venüs zorlu etkisi, isteklerinin peşinden gitmeye kararlı, hayatını kendine göre şekillendirmekte arzulu bireyin simgesidir. Eğer siz gerçekten kendinizden eminseniz, ideallerinizin peşinden gitmeye hevesli ve kararlı iseniz bu görünüm sizler açısından sorunları devre dışı bırakmanızda yardımcıdır. Ancak tam tersine fazla hayalci davranıyor, kendinizi dev aynasında görüyorsanız o zaman ayarınızı bilmenizde yarar var. Kendiniz için adım adım ilerlemeyi ve kararlılıkla mücadele etmeyi prensip edinmelisiniz. Bazen hedefe varmak için zaman olgusu önemlidir. Bunu es geçmemekte yarar var. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arası Ay-Boşluk etkisi altında, gereksinimleriniz için alışverişe çıkacaksınız ben derim ki, almak istediğiniz ürünün içeriğini ve fiyatlarını gözden geçirin. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel hayatınla ilgili önemli olan konular bugün gündemini meşgul ederken, bir yandan da yakın arkadaşının yardımına da koşman gerekebilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kuracağınız dostluklar bugün size iyi gelecek. Değişimlerinizi önemsemeniz gereken ve alışmanız gereken bir zaman dilimi.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel alanda atacağınız adımlar olabilir. Kendi bakış açınızı daha iyi ortaya koyabilir ve yenilikler yapabilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni kuracağınız dostluklar bugün size iyi gelecek. Değişimlerinizi önemsemeniz gereken ve alışmanız gereken bir zaman dilimi.

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel yaşantınızla aşk hayatınız birbirine geçmiş durumda. Bugün, olumlu etkiler altında olacaksınız. Konu aşk olunca çevrenizdekileri dinlemeyi pek beceremiyorsunuz. Arada sırada onlara kulak vermek yararınıza olacak.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Keşfetme isteğiniz doruklardadır. Dolayısıyla bugün sizi yerinizde tutmak güçleşecektir. Odak noktanız zihinsel gelişiminiz ve hedefleriniz olacaktır. Muhtemelen en kısa sürede çıkacağınız yolculuk hakkında plan yapıyor olacaksınız. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarla ilgili ilham verici diyaloglara sahipsiniz. Yatırım yapabilir ve hayallerinizdeki maddi tasarıya ilerleyecek fikirlere odaklanabilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>