Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini tam bilemediğiniz coşkunuz, akşam saatlerindeki bir kutlamada doruğa çıkabilir. Kutlamanın nedeni o kadar önemli değilse de, bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığında, ufak bir terslik bile sizi sıkar. Detaylar, sorumluluklar sizi yorduğu için, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma ihtiyacı duyarsınız. Saat 06:58 itibariyle Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde, kendiniz adına güzel bir dünya kurmak, hiçbir şeyin esiri olmadan ilerlemek arzunuz büyür. Bu iki farklı alandaki gelgitler sizi yormaktadır. Saat 14:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde,hayatımız ve evimizle ilgili konular üzerinde düşünürüz. Hayatımızı derleyip toparlamak ve arzu ettiğimiz yaşamı kucaklamak isteğimiz yoğundur. Zorlukların bizi yıldırdığını düşündüğümüzde kaçış gösteririz. Fakat bu çözüm değildir. Bunu da biliriz. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşların veya birlikte hareket ettiğin kişilere öncülük edebilirsin. Onlarla ortak bir program organize edebilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailedeki erkek figürleri ile olan ilişkileriniz sizi yaralayıcı bir duruma getirebilir. Duygusal anlamda huzursuzluk yaratan ve güven duygusu aratan, gitgellerle uğraşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Bugün duygusal anlamda şartları zorlamamakta fayda var.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kafanıza takıyorsunuz. Rutin işlerinizi de aksatmaya başladınız. Bu durumdan bir çıkış yolu bulmalısınız. Aksi halde aile içindeki mutluluğunuz bozulabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerinizde sorumluluklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak. Kolay tepki verebilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir hafta başındasınız. Ay'ın bu alanda bulunması size mesleki geleceğinize karşı duygusal güven verecektir.Dolayısıyla olumsuz deneyimlerden alacağınız öğretilerle daha sağlam ve yararınızı gözetebileceğiniz projelerin üzerine odaklanabilirsiniz. Annenizle hoş vakit geçirmeyi de unutmamalısınız. Ofiste olmasanız dahi kariyeriniz ve meslek alanınıza ait detayları titiz bir bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz olanağa sahipsiniz. Arkadaşlarınızın başarı ve maddi takıntıları üzerine kafa yorabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda uğraşmak zorunda olduğunuz detaylar yüzünden sıkılabilirsiniz. Planlamalar yaparken bazı tutarsızlıklarla karşılaşmanız mümkündür. Zorluklarla mücadele edin. Bu sayede önünüzdeki aşılmaz gibi görünen engelleri aşabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 00' 52" R
Ay
Oğlak
19° 31' 39"
Merkür
Koç
16° 44' 27"
Venüs
Boğa
00° 28' 42"
Mars
Balık
29° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 30"
Satürn
Balık
16° 32' 17"
Uranüs
Boğa
22° 19' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 06"
Lilith
Başak
23° 17' 27"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>