Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:09 itibariyle etkili olacak, Ay-Pluto kavuşumuyla yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, uzun vadeli düşünmenizde yardımcıdır. Özellikle maddi anlamda bir hayli güçlü olmak istiyoruz. Bu enerji, paranın ne kadar önemli bir olgu olduğunu hatırlatıyor. Kazanmaktan yanayız. Derinlikli düşüneceğiz ve bir hayli tutkuluyuz güne başlarken. İstediğimizi elde etmekten yanayız. Saat 17:54 Ay-Venüs görünümü, mali konularda hesabınızı bilerek hareket etmenin işaretçisi olurken, ailevi meseleler üzerinde de sevgi, ılımlılık, huzur, paylaşım ihtiyacınız bir hayli kıymetleniyor. Saat 22:17-17 Şubat saat 02:13 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, yaptığınız işleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Parasal veile alakalı konularda ve duygusal meselelerde mantıklı hareket etmemiz faydalıdır. Zaten Ay-Oğlak burcu geçişleri bu konuda tedbirli davranmanızı sağlayıcıdır. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay para evinizde ilerliyor. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Artık temeli sağlam kararlar almak istiyorsunuz.. İlişkilerinize yeni bir düzen getirmeli ve çevresel koşullarını kesinleştirmelisiniz..

16 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli bir hedefiniz gözünüze mantıklı görünüyorsa, gereken zamanı, enerjiyi ve belki de parayı harcayarak istediğinizi elde etmeniz mümkün olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşınız sayesinde tanıyacağınız bir insan aniden hayatınıza girebilir. Acele kararlar almayın, ilk intibanız yanıltıcı olabilir. Önce izlemelisiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde genel sağlık durumunuza özen göstermeli, stres seviyenizi kontrol etmeli ve sizi rahatlatan pozitif ortamlarda bulunmalısınız. İletişim konusunda benmerkezci davranmamalı, hislerinize göre değil, gerçekte olmakta olanı iyice anlayarak, bildiklerinize göre davranmayı tercih etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde beklentinizi arttırmak yerine, olanı kabul etmek sizi rahatlatacaktır.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili konular, günün ana temaları olacaklardır. Bu, mutlaka bir sorunla karşılaşacağınız anlamına gelmemektedir. Evde yapılabilecek düzenlemeler veya ilişkilerin derinleştirilmesi ile ilgili planlara odaklanabilirsiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>