Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz. Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksediğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi.

Bazı arkadaşlarınızdaki uzaklaşmanın nedenleri o kadar da anlaşılmaz değil. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Ben bu geçişin sizlerin yaşamında, 12 yıl sonra gelen bir yenilik, gelişim, farklı ufukların önünüzde açılması, kendinizi dış dünyaya ifade ediş ve özgüven duygunuzun yükselişi olarak yorumluyorum. Sadece kendi ülkeniz, şehriniz sınırları içinde kalarak değil, farklı diyarlara giderek yaşamınızı sürdürme açısından da olumlu bir gelişim kapısı olarak değerlendiriyorum. İşte şimdi, eğitim hayatında-iş geliştirmede-ticarette-sanatta-organize işlerde-yabancı dilde-medyada-iletişimde sizi ön saflarda görebiliriz. İnançla, azimle, başkalarıyla güçlü bağlantılar kurarak ben buradayım diyebilmek adına bir yıllık parlak bir yol var önünüzde. Öğrenin, gelişin, büyüyün ancak hiçbir zaman böbürlenmeyin. Önünüze çıkan yolun yolcusu olduğunuz bilinci içinde hareket edin. Öğrenin, deneyimleyin, görün ve bütün bunları başkalarıyla da paylaşarak onların da gelişimine destek olun. Liderlik gücünüz, organizasyon beceriniz, yabancılarla olan güçlü bağlantılarınız bu dönemin size hediyesidir. Bu armağanın kıymetini bilerek, abartıya kaçmadan, dağılmadan işlerinizi planlı yapın. Ticarette doğru olun, kazancınızı doğru şekilde değerlendirin. Bu lütuf bir yıllık bir zaman dilimidir. Satürn derslerini de unutmayalım. Finansal konularda tutumlu olalım. Yöneticiniz Jüpiterin bu süreçte karşınıza çıkaracağı fırsatlarla şimdi moral olarak güçleniyorsunuz. Bu moral ile artık paranızın değerini, dostunuzu, düşmanınızı bilerek daha farklı bir kişi olarak yeniliklere imza atıyorsunuz. Gönlünüzce gerçekleşsin tüm istekleriniz. Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ilişkilerinizde yeterli enerjiye sahip oluşunuz ve partnerinize verdiğiniz değer birlikteliğinize olumlu yansımalar getiriyor. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir. İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var. Evinizde bütçe yapmanıza yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Kontrol dışı harcamalar söz konusu. İş birliklerine ve ekip çalışmalarına ağırlık verin. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞEFKATİ yoğun yaşayabileceğiniz bir gün. Kırgın olduğunuz kimseler varsa büyüklük bende kalsın deyip bir adım atmanız sizi rahatlatacak.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>