Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizi kaybetme riskini,yenilmeyi asla göze alamıyorsunuz. Bu yüzden ona ve ailesine karşı oldukça olumlu davranışlar sergiliyorsunuz. Aşk ibresinin size doğru dönmesi de isteklerinizi arttırıyor.

İşinizde teknik nedenlerden dolayı bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bunun sorumlusu siz olmadığınız halde biriken işlerin yoğunluğu yüzünden ters davranışlar yaşayabilirsiniz.

Bugün size maddi olarak kazanç sağlayacak bazı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Bu konuda güvediğiniz kimselerle konuşabilir, ortaklık konusunda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olması sizi ruhen yormakta ama onsuz geçecek günler için de kendinizi henüz hazır hissetmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, aşk ve sosyallik dengeleriniz mükemmel, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Epeyce zamandır içinde olduğunuz bir uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Bu gelişme sizi yeni tasarımların içine sokabilir. Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşumu, sizi coşkulandırıcı, ateşli bir şekilde fikirlerinizi ifade etmenizi sağlayıcıdır. İçinizden geldiği gibi hareket edersiniz ve kimseden çekinmezsiniz.Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda titiz düşünmemizi sağlarken,  hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini vurguluyor. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak, attığımız adımlara dikkat etmeliyiz.Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, güvencenizi maddi-manevi anlamda sağlama arzunuzu işaret ediyor. Her türlü ilişkinizde menfaatlerinizi gözetirsiniz. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü,  bizi çocukluğumuza kadar götürüyor. Ailemiz, eski arkadaşlarımız, sevgilimiz, eşimiz dostumuz gözümüzün önünden tek tek geçiyor. Sonra şimdiyi düşünüyoruz. Eski ile aradaki farkı hüzünle karışık tespit etmeye çalışıyoruz. Değişenler var, aynı kalanlar da. Ancak şu var ki bu enerji, kendimizi huzur bulduğumuz yerde mutlu olacağımızı bize fısıldıyor. Bir çoğumuz nice zorluklarla bugünlere geldik. Bir kısmımız hala dikiş tutturabilmiş değiliz. Fakat evimiz sığındığımız bir liman gibi. Annemiz, babamız, kısaca ailemiz ve oturduğumuz yerle alakalı konular üzerinde düşünme gereği duyuyoruz. Bu enerji bizi böylesine hassaslaştırıyor ve geçmişi hatırlatarak hafiften hüzünlendiriyor. Destek bulmak, maddi-manevi anlamda güçlenmek istiyoruz.Saat 11:57-22:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır.Saat 22:33 itibariyle Oğlak burcunda  ilerleyecek Ay, satın alma işleriniz, ödemeleriniz, vergilerinizle alakalı konuların sağlam bir şekilde halledilmesini sağlar. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İnce ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak yardım sever duygularınızla iyi bir örnek teşkil edeceksiniz. Güzelliklere olan ilginiz yoğun bir şekilde artıyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu aralar aklınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Sosyal aktiviteler, karşılıklı fikir alışverişleri ve planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Öte yandan tüm gelişmeleri içine alan diyaloglara gerek duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel işlerinizi toparlamak, evle, sevdiklerinizle ilgilenmek daha keyifli olabilir. Kendinizden beklentilerinizi abartmamalısınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi iç gücünüzü yapmanız gereken işleriniz için kolay yönlendirebilecek, bugün harekete geçmekten korkmayacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğinizle esnek, farklı ve keyifli bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizden tamamen farklı ve yabancı uyruklu birine yıldırım aşkı ile tutulabilirsiniz. İlişkileri devam eden yaylar için de romantizm zamanı başlıyor. Hayata tutunabilmek için kapınızı çalan ödülleri karşılamaya hazır olmalısınız. Mucizeler yaşamınızda yer almaya başlayacak.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>