Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamandır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde yaşayacağınız ufak tefek sorunları büyütme eğiliminde olacaksınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarınızda kontrolsüz olacaksınız. Uzaktan gelecek bir misafiriniz için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 18 Ağustos saat 12:27 de, Kova burcunda oluşacak Dolunay, öğrenilen bilgilerin, yapılan gözlemlerin, kazanılan tecrübelerin, bizi birebir ilgilendiren meselelerin şimdi yakınlarımızla paylaşılması veya yürürlüğe konması, bir yenilik için start verilmesi halidir. Burada önemli olan sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da görüşlerine açık olmanızdır. Farklı bir üslupta sunabilir, ilginç bir yöntem kullanabilir, hayretle karşılanabilirsiniz. Fakat bu hayret duygusu beğeni anlamındadır. İnsanlar sizin yaptığınız, söylediğiniz, uyguladığınız bir şeye ilgi duyarlar. Bu bir internet sitesinin yayına başlaması, üyelik işlemleri, bir oyunun sunumu, bir organizasyon, bir tanıtımın yapılması, izlenirlik oranının görülmesi yönünde de kıymetlidir. Şimdi bol bol çalışıp, insanlara ulaşmak için gayret edilmelidir. Eksikler varsa giderilmeli, uyumlu tarzda hareket edilmelidir. Ay-Uranüs görünümü, işlerinizi kolaylıkla halledeceğinizin işaretçisidir. Hızlı, aktif ve fikirlerinizi sıra dışı bir şekilde sunmak için iyi bir zamandır. Başarılı olmak için şimdi olan bitene iyi bakınız. Gördüklerinizi not alınız. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında bunlar üzerinde geri planda çalışırsınız. Dolunayın, bir çok mesele üzerinde farkındalık yaratması dileğimle,

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn sayesinde çevrenizi testten geçirmeye devam ediyorsunuz. Sistemli ve tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Jüpiter'in geri hareketini düşünerek, evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Felsefik veya ideolojik konularda tartışmalardan sakınmalısınız. Zorlu sorular sorma ve dürüst yanıtlar alma arzunuz çok yüksek, ama dediğim gibi anlaşmazlıkları körüklememek yararınıza olur. Israr etmeden veya fikirleriniz konusunda esnek olarak tartışmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünyadaki dengesizlikleri ve istikrarsızlıkları daha net görmemizi sağlayacak bu Ay Tutulması, bireysel ihtiyaçlarımızla sosyal gerçeklikler arasında kalmamıza neden olabilir. Politik arenada işleri alt üst edebilecek ve hayatlarımızın yörüngesinde kalıcı değişikliklere neden olabilecek Kova Aslan aksında başlayacak sıralı tutulmaların da ilki niteliğini taşıyor bu tutulma.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde güçlü kişilerden alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Bu durum keyfinizi yerine getirecektir. Planlayacağınız yolculuklara sevdiklerinizi de dahil etmek isteyebilirsiniz. Enerjinizi kaybetmeyin.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ruhen beslemeyi ve verici olmayı bilmelisiniz. Aşırıya kaçmadan orta yolu bulun. Kendinizi sürekli eleştirerek başkalarının gözünden görmeyin.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatındaki konu ve olaylar hızlı gelişebilir. Satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarında hızlı ve beklenmedik gelişmeler altındasınız.

18 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantılarınız ve haberleşme ile ilgili toplumsal farkındalıklara sahip olabileceğiniz bir tutulma yaşıyor olabilirsiniz.Toplum yararına ne yapabileceğinizi irdeleyebileceğiniz, sıra dışı metotlarla işinizi idame ettirebileceğiniz özel bir süreçte olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ve komşularınızla aranızda geçen olası mevzularda herkesin yararına karar verebileceğiniz ortak bir sonuca ulaşabileceksiniz. Eğitim, pazarlama, tanıtım ve genel anlamda medya konularında başlatmış olduğunuz işlerde neticelenme olabileceğini gözlemleyeceksiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

18 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

18 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>