Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları yoğun. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor olabilir. Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir.

Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Fakat en olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz.

Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz.

Kendinizi biraz dizginlemeniz yararlı olabilir. Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle basın yayın, radyo televizyon ile uğraşanlar, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler, avukatlar, satış yapanlar (yani dili veya kalemi ile para kazananlar) için başarının en üst seviyede gerçekleştiği bir dönemdir ve yaşadığınız güzel olaylara ve pozitif haberlere oldukça şaşırabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:34 itibariyle  burcunuzda ilerleyecek  olan Ay,  kendinizle ve dünya ile barışık olmanızı sağlayıcıdır.  Girişimlerinizde, kafanızın içindekileri rahatlıkla ifade edebilir, güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Avantajın sizden yana olduğu bugün, bazı kapıların önünüzde açılması mümkündür. Hatta beklemediğiniz bazı haberler alabilir, oldukça hızlı bir şekilde işlerinize odaklanabilirsiniz. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü,  hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz de gerekecek. Gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. Kendinize inanıyorsanız, altından kalkarım diyorsanız yapın. Ancak  hesabımızı bilmemiz lazım. Şartları göz önüne almakta yarar var. Saat 21:48  Ay-Merkür karşıtlığında, isteklerimizi elde etmek istiyorsak, akıllıca hareket edelim, ona göre konuşalım. Aşk hayatımızla ilgili konularda ise, neyi istediğimizi iyi bilelim. Biz eğer bastığımız yeri bilirsek, doğru kararlar verebiliriz. Acele etmeyelim. Risk altına girmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddesel konularla ilgili harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor. Her şeye rağmen, yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebileceğiniz günlerdesiniz. Aslında harekete geçmek ve risk almak istiyorsunuz, ama güvenceli alandan çıkmanız zor olabilir. Önümüzdeki hafta içinde, yakınlığınız, duyarlılığınız, bonkörlüğünüz veya insanlığınız muhatap olduğunuz herkes tarafından takdir edilebilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal alanda önemli konular gündeme gelebilir. Ancak gereksiz endişelere yönelmemelisiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile alanlarınızda ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda karmaşalar oluşabilir. Özel hayatınızda her şeyi sadeleştirmeli, amaçlarınızı sorgulamalısınız. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz.Keşfetme isteğiniz yükselecektir. Hem iç motivasyonunuz yükselmekte hem de başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğinizle ilgili planlar geliştirebilirsiniz. Abartılı davranışlarda bulunabileceğiniz konular gündeme gelebilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Hızlı aksiyon almak istiyorsunuz, ancak bir yandan da riske girmekten de çekiniyorsunuz. Önümüzdeki hafta içinde, sempatik, içten ve anlayışlı tavırlarınız etrafınızın da hoşuna gidecektir.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 05" R
Ay
Başak
04° 11' 58"
Merkür
Boğa
00° 40' 29"
Venüs
Boğa
20° 38' 57"
Mars
Koç
11° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 33"
Satürn
Balık
17° 50' 02"
Uranüs
Boğa
23° 16' 12"
Neptün
Balık
29° 20' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 10"
Lilith
Başak
25° 06' 27"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>