Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor. En iyisi kendinizi işinize vermeniz ve bir süre gönül işlerinizden uzak durmanız.

İş hayatınızda yeni anlaşmalara açık ve şanslı bir dönemdesiniz. Sizinle aynı işi yapanlardan çok daha fazla yol aldınız. Bu aradastresi yüzünden yorgun bir durumdasınız.

Elinizde birikmiş bir miktar paranız var ve siz bu parayı nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Bugün paranızı nasıl kullanacağınız konusunda , para konularında uzaman kişilerden öğütler alabilirsiniz.

Son günlerde dış görünüşünüze önem vermemeye başladınız. Çekiciliğinizi yitirmeden kendinize gereken önemi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde gelişen olaylar sizi çok etkileyecek. Birorganizasyonunun başında olacaksınız. Bu size moral ve öz güven verecek. Dışarıya karşı ne kadar dengeli davranışlar sergilemeye çalışsanız da iç dünyanızdaki karışıklık devam edecek. Ailenizle aranızda süregelen sorunları halletmek için fırsat bulabileceğiniz bir gündesiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba günümüz saat 12:59 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. İlişkinin duygusal boyutundan ziyade ortak paylaşım alanlarınızdan konuşmak, hatta birbirinizin hoşlandığı şeylerden bahsetmek ikiniz arasında güçlü bir enerji alışverişini sağlayabilir. Saat 10:49 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumu, güçlü pozisyondaki Neptün sayesinde  kuvvetlenen Merkür,  ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratma arzunuzu  geliştiriyor, besliyor. Bastığınız yeri bilmeniz için size manevi güç kazandıran bu kavuşum sezgilerinizi güçlendiriyor. Böylece hem kafanızın içinde neyi istediğinize daha iyi karar verebilir hem de risk almadan seçimlerde bulunursunuz. Aile bağlarınız manevi yönde  kuvvetlenir. Ailenize sahip çıkabilir, büyüklerinizden destek görebilirsiniz.  Bu enerji altında,  evinizde huzuru daim kılabilmeniz kolaylaşır. Hayrınıza olacak gelişmelerle karşılaşmanız kolaylaşır. Saat 12:59 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, ailenizi sevgiyle kucaklayarak sorunlarınızı  biraz olsun geride bırakmak anlamında gayet olumludur. Aynı şekildehayatınızla ilgili konularda sakince gözden geçirmelerde bulunmak adına da faydalıdır. Saat 15:08 Ay-Venüs görünümü huzur, güvence, uzun vadelihayatı, ilişkide sadakat, maddi yönden rahatlık gibi arzuların yükselmesini sağlar. Saat 20:47 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yorabilir. Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var ve yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Hırslı ve atılgan yönünüzü ortaya çıkarmaktan hoşlanacaksınız. . Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir. Bu alanda nasıl davranacağınızı dikkatle belirlemeniz ve öncekilerden farklı bir yol izlemeniz gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz yaşamınızda. Ama buna rağmen gereken çabayı sarf etmiyorsunuz. Tembelliğini bir tarafa bırakın artık.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili olumlu bir teklif alabilir, görüşmelere gidebilir, sosyal etkinliklerde yer alabilir ve yakın çevrenizin desteğini daha fazla görebilirsiniz. Maddi konularda artıya geçme fırsatınız varken, ikili ilişkiler açısından olumlu bir haberleşme trafiğiniz gelişecektir. İnternet ve arkadaş çevrenizi ilgilendiren konularda gerilim yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gelecekle ilgili planlara odaklanma eğilimindesiniz ama kafanız, çetrefilli konularda karışabilir. Kurgunuzun gerçekçi olduğundan emin olamıyorsanız, kendinizi zorlamayın ve planlamaları başka bir güne bırakın.

18 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>