Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Aşkı daha değişik boyutlarda yaşama arzunuz, birtakım hayal kırıklıkları için zemin hazırlıyor.

Gururunuzu okşayan duyumlarınız önümüzdeki günlerde de davam edecek. Sonradan daha da önemseyeceğiniz biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız.

Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki hesaplılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor. Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Bazı uyarılarınızı daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz. Aksi halde bazı kimselerle istemediğiniz ağız dalaşlarına girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, parasal konulara her zamankinden daha fazla önem vereceğiz. Ne kazanıyoruz, nelere harcama yapıyoruz, bütçemize göre mi hareket ediyoruz. Bunlara önem veriyorsak, karşılığını alırız. Bir fırsat karşımıza çıkar, destek görürüz. Tam tersine dikkat etmemişsek, maddi anlamda zorluklar yaşarız. Kısıtlı şartlar nedeniyle tutumlu olmak zorunda kalırız. Hani derler ya ne ektiysen onu biçersin diye. Geri hareket dönemi de geçmişte verilen kararları, yanlışlıkları önümüze getirir. Doğru gidilmişse ödüllendirir. Yayların gelir-gider dengelerini mutlaka kurmaları gerekiyor. Saat 01-15:03 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında keskin kararlar vermekten uzak durulmalıdır. Saat 15:03 Ay-İkizler burcunda ilerlemeye başlayınca,hayatınız ikincisi ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, farklılıklarınızı gözler önüne serebilmeniz, özel yeteneklerinizi sıra dışı yollarla insanlara gösterebilmeniz için sizi hazırlıyor. Siz belki şu an farkında bile değilsiniz. Ancak emin olunuz ki, değişimler kapıda ve o kapıdan girmek istiyorsanız, önce ne istiyorum sorusuna cevap verin. Çünkü bu cevap, sizi bu kapıdan içeri sokacaktır. Bir de önemli husus var ki, bunları göz ardı etmemek gerekiyor. Aşk hayatınız veya sizin için şu sıralarda önemli olan konularda karar vermeden önce lütfen iyice analiz edelim. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, sorunların çözülmesi gerektiğinin göstergesidir. Bazen şartlar öyle çetindir ki, kişi bir başkasının desteğine ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm bu desteğin ne kadar önemli olduğunu söylemektedir. İlişkisi sağlam temelli olanlar böyle bir etki altında birbirlerini konuşarak ileri adımlar atabilirler. İlişkisi yeni başlayanlar bir arada olmanın hazzını duyabilirler. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Affetmek ve unutmak istesen de kırgınlıklarını belli etmekten geri duramayacaksın. Parasal anlamda büyük gelişmeler yaşanabilir. Geleceğe yönelik planlarındaki artış, ailede senden yaşça küçük kişilerin, seni örnek almalarını sağlayacak. Beklentide olduğun konularda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsin. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilikle ilgili konular gündeme gelebilir ancak kendini hazır hissetmeyebilirsin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkes hata yapabilir. Bu yaşamın doğal bir sonucudur. En büyük yanlış ise o hatada ısrar etmektir. Sorunlarını tanımla ama gücünü ve enerjini çözümler için kullan. Yaşamında ne olmasını istiyorsan onun için harekete geç. Elbette hedefine gideceğin yollar da mutlaka engeller de olacaktır. Kiminin üstünden atla kiminin altından sürünerek geç. Yeter ki hedefine ilerle.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde değişen durumları iyi yönetebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak size iyi hissettirebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Özellikle dehayatınızı ilgilendiren konularda bu tavrınızı gün boyunca sürdürmelisiniz. Karşılaşacağınız güç oyunları sizi yıldırmamalı yaptığınız işin bilincinde olun ve taviz vermeyin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ise beklemede kalın ve sessizliğinizi koruyun. Karşınızdaki insanın size karşı tepkili yaklaşımı kendinizi yeterince ifade edememenize sebep olacağından bu süreçte haklılığınızı ispatlamaya çalışmaya uğraşmayın.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdaki beklenmedik olaylar sizi heyecanlandıracak. Parasal konularda bazı sorunlara açık olacaksınız. Yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizin isteklerine öncelik vereceğiniz bir gündesiniz.İkili konuları yönetmek gündeme gelebilir. İletişim ve eğitim konularıyla haşır neşir olabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 31" R
Ay
Yay
16° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 06' 55"
Venüs
Koç
27° 21' 51"
Mars
Balık
27° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 13"
Satürn
Balık
16° 18' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 29"
Lilith
Başak
23° 00' 37"
True Node
Koç
15° 29' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>