Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda gayet mutlusunuz. Sevgilinizle gelecek ile ilgili planlar yapabilir bu konularda uzun uzun konuşabilirsiniz. Sevgilinizin size hazırladığı sürprizi çok merak ediyorsunuz.

İlginç fikirler üretmekte üzerinize yok. Her şeyi merak etmek sizde bir alışkanlık haline gelmiş ancak disiplinli bir çalışma havasına giremiyorsunuz. Zekanızla bazı işlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Para konularında zor günler geçiriyorsunuz. Aileniz ve sevdiğiniz size para konularında size büyük destek oluyorlar. Bugün kendiniz için alış veriş yapabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye alabilirsiniz.

Bugün beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla hareket edebilir ani tepkiler verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım umutlarınız yeniden hareketlenebilir. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkileyecek. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşüneceksiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Balık burcunda ilerleyen Ay etkisinde, nereye doğru yol aldığımızı bilmek isteriz. Bilinmezlikler rahatsız edicidir çünkü. O yüzden azami güvenlik isteriz. Çünkü böyle bir hayat risk taşımaz, canımızı acıtmaz. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, iç huzuru ve maddi güvencenin bir insanın hayatında ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve şefkatle örülü bir dünya özlemi duyuyoruz. Desteğe ihtiyacımız olsa da, kimseye eğilip bükülmek gibi niyetimiz yok. Bir şekilde başaracağımızı biliyoruz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, günün geri kalanında bizleri kucaklıyor. Kişi bu enerji sayesinde kendisini, hem ilişki hemkonularında güvende hissetmekten yana. Yargıları son derece kuvvetlenen Yaylar, olabilecekleri, yaşanması muhtemel olan gelişmeleri kolaylıkla hisseder. Değişime açık bir yapıda olmasına rağmen asıl arzusu mevcut durumun iyileştirilmesi ve pürüzlerin tamamıyla giderilmesidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır. İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Rüyalarını gerçekleştirmeniz için sizi teşvik eder. Neye inanıyorsanız onu idealleştirmenizde destekleyicidir. Fırsatları kovalayarak, kendinize sahip çıkarak, pozitif düşünerek inandığınız yolda korkmadan ilerleyebilirsiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınıza hız verebilirsiniz. Yepyeni gelişmeler içine girecek ve çevrenizin desteğini alacaksınız. İkna edici ve kararlı tutumunuzla arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı etkileyebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş dönemden kalan borçlarınızla ilgili bugün hukuki sorunlar yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırmanın bir yolunu bulmalı, yaşamınızdaki bu sorunlu durumun bir an önce çözümüne doğru odaklanmalısınız. Aksi takdirde tekrar aynı şeyleri yaşamanız olası gözüküyor.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin olup olayları kontrol altına almakta fayda var. İş yeri ile ilgili sizin dışınızda gelişen olaylar zorlayabilir. Günlük işlerin ve aksiliklerin içinde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Gün içinde tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Gizli kalmış olaylardan dolayı kabullenme içine gireceğiniz zamanlar var.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek hedefleriniz ayağınıza gelen önemli bir fırsatı kaçırmanıza size sunulanı daha iyisini elde etme umudu ile değerlendirememenize neden olabilir. Dikkatli olun ayaklarınız yere sağlam bassın ve gerçekçi hareket edin. Dostlarınızın uyarılarınıve özel yaşamınızda dikkate almanız yararınıza olacaktır.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş çevrende ön planda olmak isteyeceğin bir gündesin. Uyum ve denge arayışı içinde olmak isterken bazı durumların ağır aksak gitmesi sinirlerini bozabilir. Sosyal hayatında alacağın destekler sayesinde kendini daha güçlü hissedebilirsin. Özellikle anne ya da babanın sağlık problemleri için gün içinde koşturman gerekebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgiline ona karşı olan hislerini anlatman, ikinize de duygusal anlar yaşatabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yardımseverliğiniz gün boyunca etkili olabilir. Sevdiklerinize karşı empatiniz ve anlayışınız çok yüksek çalışacak. Kendi isteklerinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki mutluluğunuzu arkadaşlarınızla paylaşın. Bereket sofraları kurabilir bunu çevrenizle paylaşabilirsiniz. Duygusal yüklerden arınmak için olumlamanızı tekrar edin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin.Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>