Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin. Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda, birilerinin şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız. Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir.

Çekici bulup ihtiyaç hissettiğiniz konularda doğru ortamları belirlemeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda görev bilincinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz. Bu, riskli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, sizin bir proje üzerinde çalışmanız, onu herkesin beğenmesini sağlayacak şekilde düzenlemeniz, sunmanız yönünde olumludur. Belki de daha önce başlamıştınız veya üzerinde düşünmüştünüz. Ancak yavaşlamıştınız. Şimdi hızlanma vaktidir. Eksikleri tamamlanır ve ne zaman sunulacağına karar verilir. Bu Yeniay, aşkta cinselliği ateşlendirir, canlandırır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda yeni kararlar verilir. Sizler için, aktif bir zamanı işaret eder. Hakkınız olanı almanız, rakiplerinizin önüne geçmeniz kolaydır. Mars-Oğlak burcunda ilerlediği için bu Yeniayda maddi konularda daha dikkatli oluruz. İşimize önem veririz, risk faktörünü göz önüne alarak hareket ederiz. Merkür geri hareketi sonlandığı için sizler bu Yeniayda aşkta karar veremediğiniz, belki de kafanıza uymayan ilişki meselelerine çözüm getirirsiniz. Ayrıldığınız sevgiliniz sizi arayabilir, sizin de aynı şekilde onu arzuyla istemeniz mümkündür.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin sözlerini kişisel olarak algılaman tartışmalara neden olabilir. İletişim konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğin amaca ulaşamama durumu bazen gerçek amacımızı görmemiz için bize yardım eder. Bu nedenle artık olmayan şey de ısrar etmek yerine daha kolay işlere meyletmeyi öğren. Bu yeniay çok uğraşıp emek verdiklerinin olmamasında ki asıl sonucu gösterip senin için daha kolay olanlarda ki güzelliği gözlerinin önüne seriyor olacak. Fırsatlarla dolu günler seni bekliyor.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda almak istediğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Çocuk yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Beklenmedik, farklı ve sıra dışı olaylara açık olmalısınız.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü meydana gelen Yeni Ay, aşk hayatınızda havai fişek etkisi yaratabilir. Ani bitiş ve başlangıçlara açıksınız. Spor ve diyete başlamak için oldukça uygun. Hobiler keyif verir.

16 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 31" R
Ay
Yay
16° 13' 13"
Merkür
Koç
16° 06' 55"
Venüs
Koç
27° 21' 51"
Mars
Balık
27° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 13"
Satürn
Balık
16° 18' 39"
Uranüs
Boğa
22° 10' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 29"
Lilith
Başak
23° 00' 37"
True Node
Koç
15° 29' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>