Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda oldukça yoğun günler yaşayabileceğiniz ve bu duygularınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı iletişimler içine girebilirsiniz. Genel bir güvensizlik içine girebilirsiniz ve bu duygusal açıdan sizi olumsuz etkileyecektir. Aşk yaşamınızda duygular yoğun olsa da bugün harekete geçmekte zorlanacaksınız.

İş yaşamınızda düşüncelerinizi kendinize saklamayı tercih edeceğiniz ve çevrenizdeki gelişmelere karşı dikkatli yaklaşacağınız bir gündesiniz. Özellikle çevrenizdeki insanları yönlendirmek konusunda başarılı olacaksınız. Ancak bu konuda fazla ısrarcı olmamaya çalışın aksi halde karşınıza umulmadık sorunlar çıkabilir.

Genel olarak maddi konularda son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Özellikle başka insanların paralarını yönetmek konusunda son derece başarılı olacaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz ve bu girişimler size maddi kazanç olarak geri dönecektir. Bugün her konuda gizli hareket etmeyi sürdüreceksiniz ve maddi konularda da bu yaklaşımlarınıza devam edeceksiniz.

Bugün sabit fikirli yaklaşımlardan kaçınmanız sizin için önemli olacaktır.İnsanları yönetme ve istediğiniz gibi yönlendirme konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak ilişkilerinizde yakınlık yerine mesafeli davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Adelet kavramı bugün sizin için son derece önemli olacaktır ve bu konularda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda yönelip kendinizi ve yaşamınızı değerlendirmeye alabilirsiniz. Bugün düşünce ve duygularınızda gizli olmayı tercih edeceksiniz. Çevrenizdeki insanları etkileyebileceksiniz.

19 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Salı günümüz saat 06:40 Merkür-Neptün karşıtlık etkisiyle başlıyor. Bu görünüm,  iş hayatında seçici, görev bilinci içinde çalışmak, titiz bir şekilde işlerinizi düzenlemek anlamında önem taşıyor. Hem şöyle bir durumumuza bakacağız hem de doğru tercihlerde bulunmak için düşüneceğiz. İletişim anlamında tabii ki gerek otoritelerle olan bağlantılarda dikkatli olmak gerekiyor. İşimiz ve evimiz arasındaki dengenin sağlam olması gerekiyor. Bir de önemli husus,  duygusal-ailevi-yuvamızı ilgilendiren konularda gerçekçi olmamız gerekiyor. Sizi bir anlamda bağlayan, etkisiz hale getiren, fedakarlıkta bulunarak zaman kaybettiren hiçbir olgunun içinde yer almayınız. Geçmişte yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkisi nedeniyle hala tam olarak aradığınızı bulmuş değilsiniz. Duyarlısınız. Fakat bu duyarlılık size yanlış kararlar aldırmasın. Siz önce ne istediğinizi biliniz ki, ona göre doğru bir karar vermeniz mümkün olsun. Saat 08:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji, bu cümleye uygun şekilde düşünmemizi sağlar. İster çiçeğini görelim İster dikenini Hayat bir gün öğretir Nasıl bakmamız gerektiğini....... Farkına varacağımız günü beklemek yerine, önce ne istediğimizin bilinciyle hareket etmemiz dileğimle,

19 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinizi duygusal boyutlarda ele almanıza neden olacak. Güçlü bir Güneş etkisi içinde olduğunuz için, çevrenize karşı baskılı davranabilirsiniz. İsteklerinizde ısrardan kaçınmalısınız. Maddesel konularda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Duyu organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.

19 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir. Kelimelerinizi dikkatli kullanın. Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz. Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor. Değişiklik ihtiyacınız artıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleşme ihtimali veya gerçekte olan bitenle ilgisi olmasa da, ne istediğimizi bildiğimiz ve gerçekleşmesi için çaba gösterdiğimiz günler. Kendine güven güzel şey, ama arabası olmayan kişilerden arabasını ödünç istemek veya kuruşu hesaplayan kişilerden borç almaya kalkmak zaman kaybı da olabilir, dikkat! Yanılmamak veya yanıltılmamak için gerçeklere ulaşmak, değişik hikayeler dinlemekten kaçınmak gerekiyor.

19 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili çalışmalarınızla olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İlk aşamada olumsuz tepki alsanız bile kararlı ve sakin olursanız pek çok zorlu işin üstesinden gelebileceksiniz. Gün içinde rakipleriniz boş durmayabilir. Tartışmalı ve kaygan ortamlara sizi çekmeye çalışacaklar. Sakin ve dikkatli olun. Ani çıkışlarda bulunmayın.

19 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVLİLİK arefesinde olan Yaylar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İnatlaşmak yerine orta yolu bulmak sizin için daha sağlıklı olacaktır.

19 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 05' 53" R
Ay
Aslan
24° 39' 17" R
Merkür
Koç
29° 40' 41"
Venüs
Boğa
19° 39' 60"
Mars
Koç
11° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 15"
Satürn
Balık
17° 46' 42"
Uranüs
Boğa
23° 13' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 43"
Lilith
Başak
25° 01' 09"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>