Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Kendinizi yorgun ve bitkin hissetseniz de elinizdeki işleri bitirmek durumundasınız. Biraz daha dişinizi sıkarsanız işiniz yola koyulacak sizde rahat bir nefes alacaksınız

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler sözkonusu olurken daha dikkatli olmalısınız. Eğer borç alacak ilişkileriniz varsa çok daha dikkatli olmalısınız.

Yakında biraz uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuk nedeniyle duygusal davranıp isyan bayrağı açmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim konusunda yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. Alacağınız kararlarda dışsal koşullar ağır basarken büyük kararsızlık çekebilirsiniz. Yerine getirilmeyen sözler ya da gecikmeler de yıpratıcı olabilir.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz saat 06:10 Ay-Aslan burcu seyri ile başlıyor.  Bugün başkalarına güzel görünmek, beğenilmek, kendimizi önemli biri olarak görmek isteriz. Ay-Aslan geçişleri genelde böyledir.  Dışa karşı gayet güçlü bir duruş sergileriz.  Hakkımızda konuşan insanlara gerekli cevabı verebiliriz.  Bugün hiçbir şeyi kaçırmak istemeyiz.  Etrafımızdaki insanları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirebiliriz. Hayata bakış açınızı cesaretle savunacağınız ve hedeflerinizi kendinizden emin bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bu enerji, çevrenizdekiler sizden farklı görüşte olsalar dahi, onlara karşı anlayışlı olmanızı sağlıyor. Mesleki konularda dikkat çekmek, toplum içindeki yerinizi belirlemek, ün sahibi olmak, popüler olmak arzusu bugün yüksektir. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, hedefinize varma anlamında güçlendirici, uzaklarla yapılacak yolculuklar, yerleşim, akademik eğitim, tayin, terfi ve işe girme sınavlarında, görüşmelerde başarı sağlayıcıdır. Önemli işlerinizi, girişimlerinizi bu saatlerde halledebilir, hızlıcı bitirebilirsiniz. Bir başvurunuzun cevabı olumlu yönde sonuçlanabilir. Mali yönden sizi destekleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ailenize destek olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda da, bu görünüm yeni bir tanışmanın işaretçisidir. Devam eden ilişkinizi güçlendirici ve birlikte hoşça vakit geçirmenizi sağlayıcıdır. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin siz yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinç altınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek.. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas bir şekilde uyardığınız ya da tavsiyelerde bulunduğunuz kişiler sözlerinize kulak asmayabilirler. Bu kişilere tepki vermek niyetindeyseniz, şimdilik bu durumu ertelemeniz daha doğru olur. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keşif ve macera duygunuzun yanı sıra cesaretiniz de artıyor. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Ani bir kararla yurtdışı seyahati gündeme gelebilir. Yurtdışıyla bağlantılı işlerinizi iyi takip edin. Yayıncılık ve medyaya dair çalışmalarınızda üretken bir gününüzdesiniz. Elinizdeki işleri rahatça sonuçlandırabilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TANIŞACAĞINIZ yeni insanlarla yapacağınız keyifli sohbetler hoşunuza gidecek. Güneş gibi parladığınız bu günlerde bol bol dua edin.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>