Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerin belki de en güzel akşamını geçireceksiniz. Size bir başka çift daha eşlik edebilir. Neşe, muhabbet bir yana, size uzun zamandır bakmadığı kadar güzel bakacak. Adeta bir aşk tazeleme gecesi olacak.

Aklınızın yarısı işte, yarısı başka şeylerde. İlgili ilgisiz bir sürü şey, aklınızı çelmeye yetiyor. Tamam, kendi işleriniz aksamıyor ama aklınızı çelen her şeyi başkalarına aktardığınız için çevrenizdekileri çok meşgul ediyorsunuz.

Bugün bir alım satım işiniz olabilir ve size çok kar getirebilecek bir alışveriş içinde olacaksınız. Uzun zaman önce bir arkadaşınıza borçlanmıştınız ve bu sıralar bu dostunuz kapınızı çalabilir.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Başkaları hakkında konuşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekiler size esnek davrandıkça siz farkında olmadan daha çok istiyorsunuz. Zaman zaman sizinle ilgili olarak ben merkezci olduğunuz düşünülüyor. Oysa siz bunu hak etmiyorsunuz. Haksızlığa uğramamak için, çevrenizdekilerin taleplerine de kulak vermelisiniz. Yakında bu konuda sizi uyarabilirler.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Cumartesi günümüz Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. İhtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Yani dışarıdan birilerinin değil, bizzat sizin kendi kendinize telkinde bulunarak ruhunuzu karamsarlıktan, dağılmaktan kurtarmanız gerektiğini söylüyor. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımızda veya genel olarak günlük yaşamda zorlanmaktan hoşlanmadığımızı gösteriyor. Biz gönlümüzce hareket etmek istiyoruz. Saat 06:39 Ay- Chiron olumlu görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığını izah etmeden önce şunu söylemek istiyorum. Sizler  son yıllarda,  hedefinize  ulaşmak için mücadele vermektesiniz. İsteklerim şunlar ve bunları elde etmek için bir takım kişilerle bağlantı kurmalıyım, gerekirse alttan almalıyım demektesiniz. Bahsi geçen karşıtlık, yine işbirliğinde bulunmanız için sizi zorlayacak.  Mümkün müdür, insanın  hayallerini gerçekleştirmek için bunca savaştan yorgun düşmemesi. Tabiî ki zordur. Ancak şimdi yaşam ona, -Kimseye uymak zorunda değilsin,  bildiğin yoldan gitmelisin bağımsız ol ve kır zincirlerini, hayatın tadını çıkar diyerek ikazda bulunmaktadır. Böyle bir durumda yapılması gereken, tabii ki geldiğiniz noktayı, hedefinizi, ilişkinizi ve yaşamınızı tekrar ele almak gerekiyor. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında ihtiyacımız bir hayli yoğun. Kimsenin baskısı altında kalmadan işlerimizi yoluna koymaktan yanayız. Ancak şunu da belirteyim ki, bu görünüm  özel hayatımız, sağlık vehayatımızla  ilgili konularda mutlaka halletmemiz gereken işleri sakinlikle yoluna koymamızın doğru olacağını gösteriyor. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, kafanızı bir çok meseleye takabilirsiniz. Başkalarıyla işbirliğine yanaşmayabilirsiniz. Onlar da aynı şekilde davranabilirler.  Bildiğiniz usullerle meseleleri çözmeye kavuşturmanız zor olabilir.  Genel manada düşünürsek, planladığınız ve yürürlüğe koymaya çalıştığınız mevzularda başarılı bir sonuç alamayabiliriz. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz. Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇARE aramak yerine hayıflanıyorsunuz. Olayları takıntı haline getiriyorsunuz. Bugün şikayet etmek yerine çözümler üretin başaracaksınız.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 05' 25" R
Ay
Koç
18° 39' 06" R
Merkür
Koç
20° 16' 05"
Venüs
Boğa
08° 11' 40"
Mars
Koç
04° 13' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 29"
Satürn
Balık
17° 04' 17"
Uranüs
Boğa
22° 40' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 01"
Lilith
Başak
23° 59' 08"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>