Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kesin kararlı biri oluşunuz sosyal yaşamınızda birçok kilidi açabiliyor. Ama aşk yaşamınızda farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı artık bitirmelisiniz.

Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.

Paranın kıymetini bilmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi düzeltmeye yönelik. Son zamanlarda iyice belirginleşen küçük bazı zaaflarınız, bu zor dönemde ilişkilerinizi aşındırabilir.

Önemli fırsatların kapısı önünde duruyorsunuz. Bu fırsatların karşılığında sizden beklenenleri iyi tespit etmelisiniz. Bugünlerdeyaşamınızdaki randevularınız özel bir dikkat gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde bazı tanışmalar, sizin için oldukça anlamlı olabilir. Kısa gezintiler genel motivasyonunuzu arttıracak. Aile içinde, fazla dert etmemeniz gereken anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Çok kendinize dönük biri olarak da betimlenmenizi, bazı durumlarda övgü kabul edip yanlış yapıyorsunuz.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Çarşamba  günümüzün tümünde Ay-Yengeç burcunda ilerleyecek. İnsan böyle bir enerji altında, kimlere bağımlı olduğunu, etrafındaki insanların ne kadar dost olduğunu düşünüyor. Kendimizle birebir kalmaktan hoşlanmıyoruz. Ancak bunu kimsenin bilmesinden yana değiliz. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, sevdiğiniz her şeyi sakınıp kollamanızı sağlar.  Geçmişi şöyle bir düşünürsünüz. Saat 16:05 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi  düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 16:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu bulduğumu baştan belirtmek isterim. Sizlere geleceğiniz adına düşünerek, uzlaşıya açık, doğru ve barışçı kişilerle yan yana gelmenizde destek oluyor. Kiminle işbirliği yapacaksak, biz olacaksak, ortaklaşa düşüneceksek bu kişilerle bağlantıya geçmemizde yardımcı oluyor. Adil, tarafsız, önyargısız bir şekilde el birliğinde bulunmamızda ışık oluyor. Hem başkalarının nelere ihtiyacı olduğunu fark ediyoruz hem de kendi arzu ve isteklerimizi dile getiriyoruz. Sen ve ben demeden biz olmanın yollarını arıyoruz ve buluyoruz. Böyle olmayan ilişkilere, ortaklıklara, arkadaşlıklara yol veriyoruz. Dinliyoruz, ifade ediyoruz ve ilişkilerimizi gözden geçiriyoruz. Mesleki hayatımızla ilgili konularda da, ilgi alanımıza uygun kişilerle yan yana gelerek neler yapabileceğimizi saptıyoruz. Saat 21:32 Venüs-Chiron karşıtlığı, mesleki konularda, ilişkilerde,  önemli kişilerle yapılacak görüşmelerde, ailevi meselelerde sakinlik gerektiriyor.  Olur, belki tuhaf davranabilirler. Ne dedikleri belli olmayabilir. Sizden gücünüzü aşan isteklerde bulunabilirler. Aynı şekilde biz de etrafımızdaki insanları eleştirebiliriz. Lütfen nazik olmayı ihmal etmeyelim. Kimseyle yol ayrımına gelmeyelim. Ancak  birileri memnun olsun diye de üstümüze yüklenmelerine izin vermeyelim. Sakin olalım, korku duymayalım. Kendi payımıza düşeni yapalım. Sorunlar oluşursa bunları eğer yapabiliyorsak sakince konuşmaya çalışalım. Neylerse mevlam güzel eylesin. Gönlümüzdeki niyetimize göre dostlar, sevgili ve canlar nasip eylesin. Huzurlu bir gün dileğimle,  

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız. Özgürlükçü ve değişken yapınızı olumlu kullandığınız zaman, çevrenizle anlaşmanız daha da kolaylaşıyor. Sınırlarınızı belirlemek için kendinizi zorlamanız gereken bir gün. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler. Ancak, bunun asıl nedeni, sunmuş olduğunuz plan veya programların uzun vadede sizin de ilginizi çekmiyor ya da çekmeyecek olması olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Banka ve yatırım konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları daha dengeli ve istikrarlı hale getirmeye çabası öne çıkıyor. Kendinizi evhama kaptırmadığınız sürece çalışmalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ortak para hesapları gibi konularda değişim vurgusu artıyor.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YETENEKLERİNİZİ konuşturabileceğiniz bir gün. Farklılığınızı ortaya koyun ve sizden beklentileri olan insanları mutlu edin. Şans sizinle.

17 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>