Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa itebiliyor.Bugünlerde sinyalleriniz ve kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetebiliyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz.Bu konuda fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir.

Son günlerdeki dalgınlığınızı yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü, arzu ettiğiniz güzellikleri satın almak, elde etmek amaçlı girişimlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Gücünüzün yükseldiğini hissedersiniz. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmezsiniz. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü zihninizi rahatlatıcı aktivitelere yönelmenin işaretçisidir. Akşam saatlerinde yazışmak, konuşmak hoşunuza gider. Özellikle partnerinizin güzel sözlerinden zevk alırsınız. Geçmişe ait bazı meseleleri tekrar ele alabilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve tutarlı, duygularınızı kontrol altında tutsanız dahi, hayatın eğlenceli ve aktif yanlarının tadına varabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan ne yapacağınızı bilerek ilerlersiniz. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir aşk ilişkisinin veya devam eden ilişkinizde sürpriz heyecanlı olumlu gelişmelerin göstergesidir. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değiştirmek istediğin evinle ilgili bugün harekete geçebilirsin. İş yerinde sürekli sorun çıkaran arkadaşın bardağı taşırabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla ön plana çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sorunları büyüterek kafaya takabileceğiniz bir gün. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün yolunuzu kolay bulabilirsiniz. Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sizi sabah saatlerinde tatmin edebilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik daha kuvvetli istekler duyabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda meydana gelen gelişmeler oldukça hızlı olacak. Seyahate çıkma arzunuz yükselecek. Olabilecek istekler içinde bulunun.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 24' 56" R
Ay
Aslan
16° 05' 46" R
Merkür
Koç
28° 49' 06"
Venüs
Boğa
18° 47' 45"
Mars
Koç
10° 48' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 14"
Satürn
Balık
17° 43' 43"
Uranüs
Boğa
23° 10' 57"
Neptün
Balık
29° 18' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 32"
Lilith
Başak
24° 56' 26"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>