Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle aranızda sizden kaynaklanan bir sebepten dolayı tartışma çıkacak. Bu tartışma sonuçunda hem sizin hem de onun kalbi kırılacak. Günün sonuna doğru onu arayacak gönlünü almaya çalışacaksınız fakat pek başarılı olamayacaksınız.

Ekonomik gelişmeler işiniz konusunda sizi düşündürse de yetenek ve bilginizi çevrenize ispat ettiğiniz için her zaman yeni birbulma şansınız var.

Son günlerde kafanızı parasal konulara çok fazla yoğunlaştırmış durumdasınız. Sürekli aklınızda yatırım yapma planları oluşmakta. Fazla aceleci davranmamaya özen gösterin

Bugün sivri diliniz ve tutarsız tavırlarınız ile sevdiklerinizi incitebileceğiniz bir gün. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikilemlerle dolusunuz. Aşk hayatınızda bir tatminsizlik söz konusu olabildiği gibi cinselliğe dayalı bir tutkuda yaşayabilirsiniz. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuzdan bu durum sizi incitebilir. Ailenizde sizden yaşça büyük olanlarla sürtüşmeye girebilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Ben bu görünümü sizler açısından olumlu buluyorum. Hem ilerisi adına yeni kararlar verebilmenizde hem de geçmiş bir takım mevzuları tekrar gözden geçirmenizde yarar sağlar. Siz sosyal hayatınıza mutlaka önem veriniz. İnsanlarla temasta olunuz. Karşınıza çıkabilecek teklifler, insanlar veya fırsatlar daha fazla insanla tanışmanızı sağlayabilir. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Boşluk zamanlarında, insanların bize baktıklarında iyi bir dost, harika bir sevgili, bulunmaz bir kişi olarak görmelerini umut ederiz. Hedeflerimize artık düşe kalka varmak yerine, hevesimiz kursağımızda kalmadan ulaşmaktan yanayız. Geriye dönüp baktığımızda, tutkuyla başladığımız işlerin umduğumuz gibi gitmediğini bildiğimiz için doğal olarak hayalci davranmayacağız. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortakyaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat,yaşantınızda sinirli ve kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirici ve mükemmel davranışlarınızın altında, kendi gücünüzün ispatı yatıyor. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde duyacağınız eleştiri, öneri, şikayet ya da tavsiyeleri size ileride faydası olabilecek bilgilendirmeler gibi görmenizde fayda var. Altından kalkmakta zorlanabileceğiniz işlere kalkışmış veya birkaç gün için bu tür çalışmalar içine girmiş olabilirsiniz. Madem girdiniz, birkaç gün için sabırlı olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hem mesleki hem de kişisel açıdan size katkı sağlayacak kişilerle tanışabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda yer alma fırsatı çıkabilir. İşten yana kazançlar ve desteklere dair konularda hareketlilik gözüküyor. Daha çok çaba göstermeniz ve planlı hareket etmeniz faydalı olabilir.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar yatırımlar yapabilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>