Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde merhaba diyoruz. İş, eğitim amaçlı girişim ve gelişmeler gündeminizde yer alabilir. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü etkisinde, bir yandan sizi destekleyici fakat diğer yandan kafanızı karıştıran durumlar oluşur. Tanıdığımızı sandığımız insanlar bile tuhaf davranır. Biz de böyle sanabiliriz. Bu saatte önemli bir karar verilmez. Duygular bizi yanıltabilir. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklarınla, doğru iletişimin nasıl olması gerektiğine dair konuşma yapabilirsin. Edebi konulara olan ilgin artabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele edenler her zaman kazanamamıştır. Fakat kazananlar daima doğru mücadele etmiştir. Bu nedenle amacına ulaşacağın yolun önce doğru olup olmadığından emin ol. Eğer doğru trene binmişsen seni istediğin durakta indirecektir. Fakat yanlış yolda gidiyorsan hem zamanını hem de emeğini boşa harcıyorsun demektir. Önce buna karar ver.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İyimserlik ve yardımseverliğinle kimilerinin kalbini fethederken, kimilerine de insanlık dersi vereceksin. Risk almanı gerektirecek teklifler alabilirsin. Kredi yahut vergi borcunda sona yaklaşıyorsan, bu durum ev halkını da oldukça mutlu edecek. Özel sektörde, müşteri odaklı bir pozisyonda çalışıyorsan, iletişimde sıkıntı yaşayabilirsin. Yakınlarına olan sevgini sözden çok, onların hoşuna gidecek jestlerle belli edeceksin. Uzun zamandır almak istediğin bir kıyafeti yahut telefon, tablet gibi bir ürünü alarak, kendini de ödüllendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, beğendiğin kişi seninle iletişime geçebilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve eğitim hayatınızda elinizden geleni fazlası ile yapmalı eleştirileri yapıcı olarak değerlendirmeli işbirliklerinin güçlü enerjisini zamanı doğru değerlendirerek gerçekleştirmelisiniz. Maddi manevi olumlu enerjiler sizinle birlikte ilerlerken aldığınız her nefesi daha anlamlı hale getirmek sizin iradenizde. Öyleyse ne duruyorsunuz iradenize güvenin ve hayatın güzelliklerine güzellik katın. Özel yaşamınızda ise beklenmedik teklifler söz konusu olabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sınırları çizmemizi öğreten Satürn gezegeni geri hareketine başlıyor.Para ve kazanç konusunda durgun bir döneme girseniz de hiç moralinizi bozmayın. Bu dönemi detayları halletmekle geçirin.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Kalabalık yerlerde vakit geçirmek, insanların arasına karışmak keyfinizi artırabilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rahat ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Partilere ve toplantılara katılabilir, dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Planlarınızı ve kararlarınızı yakınlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız. İkna edici ve etkileyici olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz sağlıklı.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 23" R
Ay
Yay
18° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 08' 19"
Venüs
Koç
27° 33' 06"
Mars
Balık
27° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 11' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 60"
Lilith
Başak
23° 01' 38"
True Node
Koç
15° 28' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>