Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumsuz bir gün geçireceksiniz fakat kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz ve oluşabilecek gerginlikler sizi fazla etkileyemeyecek.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için yoğun çaba harcayacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olabilir.

Maddi konularda hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli olmalısınız.

Bugün arkadaşlarınızın tatsız bir sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Çok heyecanlanabilir , kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin hayatınız kararsızlıklarla dolu. Yeteneklisiniz, elinizi attığınız her işte başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ama hangi işin size mutluluk vereceği hakkında tereddütleriniz var. Aile hayatınız da problemlerle dolu. Bir an evvel yaşantınıza yön vermezseniz, zaman ve şans elinizden kuş misali kaçacak.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 07:30 Ay-Mars olumlu görünümü, yenilik hevesinizin bir hayli yüksek olduğunu gösteriyor. Burcunuzda ilerlemekte olan Ay, sizi pozitif yönde destekleyicidir. Hem çevrenizdeki insanlarla hem de bulunduğunuz ortamda kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. Problemleri dert etmezsiniz. Çünkü çözebileceğinize dair inancınız vardır. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü üzerinizde hakimiyet kurabilecek kişilerle olan irtibatınızda, paniğe kapılmadan gayet mantıklı bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. İsteklerinizin karşılanmaması için sabırlı olmakta fayda var. Saat 18:43 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Bize huzur veren, gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin bir konuyu konuşacaksan ya da bir toplantıya katılacaksan gözlemci olma. İlişkilerindeki sorunlar seni meşgul edecek.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili beklentilerinizi ve hayallerinizi yüksek tutabilirsiniz. Bu konularla ilgili, bazı hayal kırıklıkları oluşabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Sakin kalmalısınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli aktiviteler, sorunlarınızı giderebilir. Bugün sezgileriniz sizi birçok konuda harekete geçirebilir. Derine gitmek ama bir yandan da yüzeysel takılmak isteyebilirsiniz. Bir denge oturtmalısınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesaretinizi de topluyorsunuz. İkili ilişkilerde söz sahibi bir tutum sergileyebilirsiniz. Aileniz ve geçmişinizle ilgili konularda da daha ciddi, gerçekçi bir duruş sergileyebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>